perjantai 6. tammikuuta 2012

COLOR.BUG

Tää vähän niinku liittyy sit tohon edelliseen postaukseen. Luin Saara Sarvaksen blogia ja huomasin, että hän oli juuri tehnyt jutun hiusliiduista. Just ku mä mietin, et miten saan hiuksiini jonkun hullun hattaravärin, jonka sais lisättyä ja myös pestyä pois kun haluaa!


Tässä tulee vastaus mun kysymyksiin: Kevin Murphyn COLOR.BUG! Mulle tota nyt heti! Eikä pitäis olla mitään överihintastakaan, noin 16-20 egee per purkki. Tosin saatavuus Suomessa on ilmeisesti vielä vähän heikko. Metsästys alkakoon!

Erittäin runsaspigmenttinen COLOR.BUG on täydellinen tuote hetkelliseen värjäykseen – näytöksiin tai vaikka perjantai-illaksi. Tuote lähtee pesemällä pois. COLOR.BUG on kakkuväri, joka luo hiuksiin värin lisäksi myös rakennetta ja volyymia. COLOR.BUG:in voit kiinnittää hiuksiin muotoilutuotteen avulla. Luot hienovaraisen pastellisen lopputuloksen tai räikeän neon-värin helposti muotoilutuotetta vaihtamalla; Fresh.Hair-kuivashampoon jälkeen levitettynä väristä saadaan pastellinen kun taas Sitcky.Business-vahan jälkeen levitettynä lopputulos on erittäin intensiivinen. Lähde.


Anteeks vaan, mut miks mä en oo kuullut tällasesta tuotteesta aikaisemmin?

10 kommenttia:

Henriikka kirjoitti...

ID hairilla on joku vastaava ainakin

Henriikka kirjoitti...

Itseasiassa se olikin juuri tämä samainen!

Martina kirjoitti...

Juu IDHair maahantuo tätä ja tietty muitakin Kevin Murphyn tuotteita. CB on kai tällä hetkellä niin suosittu, että osa väreistä on loppuneet. Yritän nimittäin itselleni metsästää tota violettina ja myydään ei-oota :(

Tässä on ainakin muutama juttu lisää:

http://whitetrashdisease.indiedays.com/2011/12/18/lilat-hiukset-wtf-vol-2/

http://muuttolintujasyksylla.blogspot.com/2011/12/color-bug-by-kevin-murphy.html

http://www.ostolakossa.com/2011/11/kokeile-yhdenillanjuttua-pikkujouluissa.html

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo luinki noi kaikki jutut. Useimmat oli kai saanut vaan blogilahjana tollasen bugin. Voiks ihan yksityinen henkilö tilata tuolta IDHairista tietteks?

Martina kirjoitti...

Kyllä ne ihan myyntiinkin on tullut, Tampereella mun mielestä ainakin juuri tuo Prime on myynyt niitä jo hetken aikaa.

Itse tilaamisesta en menis vannoon.. :/ Itsekin oon laittanut yhden sellaisen tilaukseen semmosen kampaamon kautta, ketkä jälleenmyy IDHairin tuotteita. Tai sitten täytyis etsiä sellainen kampaamo joka niitä myy. IDHairin nettisivuilta vois löytyä jälleenmyyjät?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Hmm, jossain luki, että Turusta tota sais kampaamoliike Artisanista. Pitää mennä tarkistaa asia! Ei noita IDHairin tuotteita vissiin voi ostaa ku ammatti-ihmiset :/

Nata kirjoitti...

höpsistä! voi ostaa kaikki ihmiset!
idhairilla on oma liike kampissa. tuotetta myydään myös kaikissa kevin murphya jälleenmyyvissä kampaamoissa.

tällä hetkellä color bug on ollut finaalissa hirmuisen suosion takia (josta osaksi syytän itseäni hehe koska primen valikoimat tyhjeni heti mun postauksen jälkeen). jos yhtään lohduttaa niin itse asiassa cb on ollut loppu koko maailmassa. ei osannut kevin varautua kovaan kysyntään! eiköhän sitä taas pian hyllyille saada.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Mukku mä oon Turus! :/ Pitää kait delegoida tää tehtävä Helsingissä asuvalle siskolle. Paitsi jos se on koko _maailmasta_ ollut loppu ni turha toivo.. Mut luulis et pian joku muukin valmistaja alkaa tekee jotain vastaavia tuotteita.

Joo olinki kuullut tosta Kampin liikkeestä. Mut ajattelin, et voiks sieltä netistä normi-ihminen tilata tuotteita, koska se IDHairin hairiumprofessional.com on nimensä mukaan vaan ammattilaisille tarkoitettu.

Miten kukaan ei oo keksinyt tätä aikasemmin! Kertokaa mulle, jos jossain näkyy jotain :)

Anonyymi kirjoitti...

ainakin vielä viime viikonloppuna löytyi hgin cime beauty housesta alennettuun hintaan 10e. ite ostin vikan vaaleenpunaisen mut persikkaista ja liilaa sävyä oli vielä jäljellä useampi kappale :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Mut en mä jaksais Helsingistä asti lähtee hakee :/ Sain vinkin, että yhdestä paikasta Turussa niitä saisi, meenkin huomenna heti katsomaan :)