torstai 12. tammikuuta 2012

Black and blue

Torstainen meikkileikki. Sopii vaikka viikonlopun bileisiin!



 
Hehe, tylsyys iski :D Oisko vähän weiiiird..
 Tuotteet, joita käytin:
  • Isadora Eye Shadow Palette, 56 Smoky eyes
  • Maybelline Natural Impact, 05 Glamour Browns
  • Nelly Beauty 40 Earth Palette
  • Maybelline Lasting Drama Gel Liner
  • Maybelline Master Precise liquid eyeliner
  • Lumene Natural Code silmämeikkikynä, 10 Black
  • Huulissa We Care Icon Magnetic Lips, sävy 21 
  • Maybelline The Colossal Volum' Express
 Noh, mitäs piätte?
Ps. Lupasin yhdelle lukijalle kysyä, että onko kellään kokemusta Turun ripsiteknikoista? 
Ja jos on niin millaisia? Information needed!

15 kommenttia:

Martina kirjoitti...

Oi, tykkään!! Jos jaksaisin vääntää, niin tekisin tuollaisen vaikka joka aamu, olis niin mun tyylinen :P Mutta tänäänkin jaksoin (=ehdin, kiitos 30min torkku) laittaa meikkipohjan ja poskipunan et se siitä.. :D

Miiiaa kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja näköjään sopii ruskeasilmäisellekin :) Voisin jopa intoutua kokeilemaan. Sinistä ei ole tullutkaan käytettyä silmämeikissä. Näyttää raikkaalta. Millä rajasit alaluomen?

Jenni kirjoitti...

ihana silmämeikki! Mutta aika pelottava yhdistelmä tuo punainen huulipuna ja sinisävytteiset silmät.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Martina, tää oli ihan nopsa! Mut en mäkään arkimeikkiin jaksa tonkaan vertaa panostaa :D Eikä se ehkä oo mun tyylinenkään.

Joo sinisellä saa mun mielestä tosi hienon säväyksen silmämeikkiin :) Alaluomella käytin tota Lumenen mustaa kajalia (sisäluomella) ja sitten Isadoran mustaa luomiväriä tonne ripsien tyveen ja häivyttelin sitä sit alaspäin :) Taisin mä joihinkin kohtiin vähän laittaa tota Maybellinen Gel lineria, ku siitä tulee niin ihanan syvä musta väri.

Jenni, joo en mä huulipunaa ja noin voimakasta silmämeikkiä ehkä muuten yhdistäisi kun tällee "kuvaustarkoitukseen". Vähän tuli tollanen huoraefekti :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei millä asetuksilla/kameralla otat nuo "silmäkuvat"? :D Sulla on tosi hyvännäköisiä, mulla on aina ongelmia saada tarpeeksi selviä ja sulla on tosi hyvännäköisiä! :) t. fellow blogger

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Siis mulla on ihan tavis Canonin PowerShot SX210 -kamera, eli ei mitään järkkäriä. Mut siinä toi makro-ominaisuus on hyvä, kun sillä kuvaa läheltä ni tulee tarkkoja kuvia jos vaan on tarpeeks valoa. Ja huomaa kyllä et ei noissa naamakuvissa oo tarpeeks valoa ku ne on ihan rakeisia :/ Järkkäri olis kyllä haaveissa!

Ja sullahan on tosi hyviä kuvia! Mikä kamera sulla on käytössä?

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on järkkäri (Canon 1100D) enkä silti saa noin hyviä. :-D Mutta tarkkoja on kyllä, ei siinä mitään. Noi on jotenkin vaan smoothimpia tai tommosia parempia!

Anonyymi kirjoitti...

Millanen tuo on tuo nellyn luomiväripaletti? taisiis pysyy hyvin ja ei varise ja sotke?
(taas tosi selvästi kysytty....)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Kyllä se mulla ainakin pysyy hyvin kunhan pohja on tehty hyvin. Mut itse ajattelin ostaa uuden paletin, no koska toi meni rikki ja koska haluisin ehkä pigmenttipitoisemman luomiväripaletin. Tosta saa väriä hinkata vuoden ja ennenku siitä saa mitään irti.

Katjuska kirjoitti...

Ihanasti korostaa sun sinisiä silmiä toi luomiväri! <3

Kahvitahra kirjoitti...

Aivan ihana silmämeikki, ja sininen väri on tosi nasta. Taidan kokeilla tuosta hiukan muunnellun version töihin.. Jos herään ajoissa :D

NeL kirjoitti...

Ihan superhyvännäkönen meikki! En oo tajunnu ennen, miten kivalta tollanen sähkönsininen näyttää punaisten huulien kanssa. Ite oon samanväriseen punaan tykänny yhdistää räikeen vihreetä, mut taidankin ens kerralla koittaa sinistä. :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Kiitos kiitos ja kiito! :)

Kirkkaista väreistä mä tykkään kyllä eniten käyttää luomisssa just sähkönsinistä tai sitten liilaa. Punaisiin tai pinkkeihin mä en vielä ainakaan oo tykästynyt.

Updates By Her kirjoitti...

Ihanat meikit!! Tykkään tosi paljon! :)


thecabinetoffashion.blogspot.com

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Kiits! Kandee kokeilla itsekin :)