keskiviikko 2. toukokuuta 2012

TRESemmén uutuussarja

Viime viikonlopun Helsingin-reissuun kuului kaikkea kivaa, esimerkiksi TRESemmén uuden hiustenhoitosarjan lanseeraustilaisuus Dynastia-kampaamossa.

Heh, oli mulla peräti tää yks kuva. Tukka on siis takana näkyvän kampaajaherran tuotos :)

Olin saamastani kutsusta todella otettu ja odotin tilaisuutta innolla. Ilta ylittikin kaikki odotukseni aika komiasti; seura oli mukavaa ja tarjoilu oli onnistunut! Hirveästi mulla ei lanseeraustilaisuudesta ole kuvia, mutta onneksi muilta bloggaajilta niitä löytyy :) Niitä voi käydä katsomassa vaikkapa Irenen, Johannan, Nadjan ja Saran blogeista. Toivottavasti tulee mahis päästä tuollaisiin uudestaankin! Kotiin päästyämme aloitimme siskon kanssa kunnon testailu- ja arviointisessiot :) Eli nyt siis itse tuotteisiin.

TRESemmé Split End Repair shampoo ja hoitoaine, suositushinta 6,90 e.
Kyseessä on siis TRESemmén uusi Split End Repair -hiustenhoitosarja, joka ehkäisee kaksihaaraisia ja lupaa korjata jo syntyneet kaksihaaraiset jopa 80-prosenttisesti vain kolmen käyttökerran jälkeen. No, kaksihaaraisiani en ole suurennuslasilla tutkinut, mutta tuotteet vaikuttavat todella hyviltä! Shampoo vaahtoutuu ihanasti ja hiukset tuntuvat jo shampoopesun jälkeen sileiltä (never happened). TRESemmén hoitoaineista olen tykännyt muutenkin ja tämä menee ihan samaan sarjaan :) Pullot ovat muuten vähän pienempiä, kuin ne aikasemmat jättipönikät, joten niiden käsittely on vähän helpompaa.

TRESemmé Split End Repair hiusnaamio ja seerumi, suositushinta molemmille 6,90 e.
Intense Recovery Masque -hiusnaamio hoitaa kuivia ja haaroittuneita hiuslatvoja. Hiusnaamio on ainakin meikäläisen kosahtaneelle tukalle aikamoinen pelastus, aionkidn käyttää tätä niin usein kun jaksan. Repair Sealing Serum -kevytsieerumi on hiuksiinjätettävä hoitotuote. Huomasin, että seerumi teki ainakin mun hiuksista sileämmät, ja seerumin kevyen koostumuksen ansiosta latvat eivät menneet klimppiin, niin kuin joidenkin hiuskiinjätettävien hoitotuotteiden kanssa voi käydä. Yhteenveto: tykkään! Ja croissantit oli hyviä! ;)
Mitäs kokemuksia muilla on TRESemmén tuotteista? Yes vai no?

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko näissä silikoonia?=) Kuulostais mahti tuotteilta mut oma hiuskuontalo ei silikoonia kestä..

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Nyt kun äkkiä katsoin niin ainakin hiusnaamiossa ja seerumissa näyttäisi olevan. Mutta onko sulle tullut jotain ongelmia silikoneista vai miksi niitä haluat välttää? Vai haluatko? Sileää pintaa ei yleensä voi saada ilman silikoneja ja mä en ole oikeastaan koskaan vältellyt niitä, koska mulle ei mitään ongelmia ole tullut :)

Irene kirjoitti...

onks se niin että silikonituotteita käyttävän vaan pitäis muistaa syväpuhdistaa tukka ja päänahka aika ajoin kunnolla? oon joskus kuullut..?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No se ei olis kyllä pahitteeksi. Mut se nyt kannattaa tehdä muidenkin kun silikonien takia, jäähän päänahkaan lakkaa ym. muotoilutuotteita. Nykysilikonit on varmaan niin hyvin valmistettuja, ettei ne mitenkään pahasti tuki päänahkaa. Kai se nyt vaan on joku trendi pelätä niitä..

Pinja kirjoitti...

Mun mielestä ko. sarjan tuotteet on ihan perus settiä, ei mitään ihmeellistä. Mutta en käytä, koska ne haisee niin järkyttävältä!

Roosa kirjoitti...

Yhdyn melkeinpä Pinjaan! Käytän välillä, mutta ne jotkut tosiaan haisee kauheilta, kuten se Natural shampoo & hoitoaine! Järkyttävää.. Oon jostain kuullut, että silkooni hidastaa hiuksien kasvua, nii siksi yrittäny ite ainakii vältellä.. :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ainakin tämän uutuussarjan tuotteet tuoksuvat hyvälle :) Mä en kyllä ihan usko, että silikoni vaikuttaisi noin voimakkaasti. Tosiaan, myös muut aineet, kuten lakka ja muotovaahdot, voivat jämähtää päänahkaan ihan yhtälailla kun silikonikin.

Hanski kirjoitti...

Pitääpä tääki pistää korvan taakse!
Ainaki se Aussie josta kerran kirjottelit oli tosiaan mahtava! Ja tulipa stokan hulluilta päiviltäki hamstrattua muutama pullo molempia, shampoota ja hoitoainetta.
Ei voi ku kiittää vinkistä!

Olivia kirjoitti...

Itselläni on todella herkkä päänahka ja melkein kaikki shampoot + hoitoaineet aiheuttavat kutinaa. Olisiko mitään vinkkiä siihen vaivaan? TRESemmeen shampoot eivät ole toimineet, eivätkä mitkään muutkaan. Dermoshopilta löysin kerran yhden hyvältä vaikuttavan shampoon, joka on suunnattu herkälle iholle. Se ei kuitenkaan ylittänyt toiveitani, eikä edes yltänyt toiveisiini. Shampoo vain lisäsi kutinaa :(
Joten, voisitko suositella jotakin??

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Hanski, heh ole hyvä vaan! :)

Olivia, se riippuu ihan siitä, mistä kutina johtuu. Se voi nimittäin johtua liian kuivasta päänahasta, jolloin tosi hellät shampoot ja harvat pesukerrat auttavat, tai sitten sulla voi olla liikaa talia erittävä rasvainen päänahka, jolloin päänahan kuorinnat ja tehokkaat shampoot auttavat. Jos kutina alkaa olla jo häiritsevää, niin suosittelen kyllä ihotautilääkäriä. Ne osaa auttaa kun kotikonstit ei tepsi :)

Anonyymi kirjoitti...

"lupaa korjata jo syntyneet kaksihaaraiset jopa 80-prosenttisesti vain kolmen käyttökerran jälkeen."
MITEN tuo shampoo sen muka tekee?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Sitä sun täytyy kysyä TRESemméltä :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen koittanut vältellä silikoneja koska mulla lähti pitkän aikaa tukkaa ihan hirvittävästi ja lääkärikin totesi tukkaa lähtevän todella runsaasti, muttei tiennyt syytä. Tutkailtuani iki-ihania keskustelufoorumeja huomasin monien hiustenlähdön johtuneen silikonia sisältävistä shampoista.

Tukkaa ei luojan kiitos enää lähde, en tiedä onko syynä silikonittomat shampoot vai e-pillerit jotaka jotenkin tasaavat hormooneja(?), mutta kuitenkaan en enää sitä riskiä halua ottaa että pitkä ja nyt jo suht paksu tukka lähtisi taas putoilemaan ja joutuisin itkemään itseni uneen (ei nyt ihan.):D

Mulla on myös Seborrooinen ihottuma, siihen olen saanut sen Diprosalicin enkä usko sekään olevan hiustenlähdon aiheuttaja. Tietysti päänahka on normaalia herkempi, joten ehkä siinä yhteys silikoneihin ? En tiedä. Ja mä olen myös lukenut monia eri artikkeleja ja juttuja joissa kumotaan juuri tuo silikonien hirviö maine. Kuitenkin luotan omaan kokemukseen, ehkä ne ei vaan sovi mulle. Voihan siis syynä olla joku muukin mut heti yhdistin shampoon vaihdon ja tukan päässäpysymisen.:)

Mä olen tykästynyt suomalaiseen xz- sarjaan joka ei käytä shampoissaan silikoneja. Kampaamotuotteista Cutrin Bio+ Energen -sarja on mahtava ja mun mielestä tulee ihan tarpeeksi sileä ja kiiltävä tukka! :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Seborrooiseen ihottumaan voi myös liittyä hiustenlähtöä, koska ihottuma voi huonontaa hiusten laatua ja lyhentää niiden kasvukautta.

Mä oon huomannut, että harvemmin silikoneja on shampoissa. Enemmän niitä käytetään sitten hoito-aineissa ym. seerumeissa. Ja niitähän ei edes kuulu laittaa päänahkaan, joten silikonit eivät edes pääse sinne.

Mutta tietysti, jos olet itse huomannut eron, niin kysehän voi olla vaikka silikoneista. Kai niillekin voi olla allerginen vaikka ne vähän allergisoivia ovatkin (ja siksi kai niitä käytetään niin paljon). Mutta hyvä jos löysit parannuskeinon! :)

Aune kirjoitti...

tresemmen shampoot ovat olleet ihan ok, mutta sarjan naturals -versiot olivat jotain kamalaa hiuksilleni. Jätti hiukset likaisen tuntuiseksi, vaikka kyljessä lukeekin "ei silikonia". Mullakaan ei ole ollut haittaa silikoneista, ja tällaiselle luonnonkiharalle ja karsealle se on ihan suotavaa :)

V kirjoitti...

Mulla silikonit ei oo aiheuttanut mitään pahoja oireita, mutta päänahka kutisi vaan vähän enemmän kun käytin silikonista shampoota (jonka piti poistaa hilsettä, mutta vaan pahensi sitä...)

Mutta Olivia, mä ainakin ite suosittelisin XZ'n suklaa&vanilja rauhoittavaa shampoota ja hoitoainetta. Lupaa vähentää kutinaa ja rauhoittaa hiuspohjaa! Mä oon käyttäny saman sarjan hiusnaamiota, ja ei oo enää päänahka kutissu :)

Anonyymi kirjoitti...

Tässä kun näyttää olevan keskustelua silikoneista, niin suosittelen lukemaan Sannin kirjoituksen niistä: http://karkkipaiva.indiedays.com/2012/01/11/silikonit-hyviksia-vai-pahiksia/

Vois kyllä kokeilla noita TRESemmén uusia tuotteita, kuulostaa ihan hyviltä :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo toi oli hyvä teksti. Tosiaan, kyllä mäkin vähän yritän vältellä noita pahimpia silikoneja sisältäviä shampoita. Mutta latvoihin mä voisin laittaa vaikka kaikkia silikoneja :D

Noora kirjoitti...

Olivia, suosittelen kokeilemaan SIM Finlandin System 4 -tuotteita. Mulla on atooppinen iho joka kuivuu herkästi ja ne tuotteet ovat niitä harvoja jotka eivät mulla kutita. Varsin talvisin oon saanut paljon apua sarjan päänahanhoitonesteestä. Multa lähti muutama vuosi sitten paljon hiuksia lyhyessä ajassa, kun asunnon vesiputkista irtosi kuparia veteen. Toipuminen näyttää kestävän, ja siksi atooppisen ihon tasapaino on ollut minulle erityisen tärkeää. Vaikka saattaa olla, etten saa leijonanharjaani ikinä ennalleen, System 4 on tasapainottanut päänahan niin, että uutta kasvua tulee ja eikä se putoile pois.

Annni kirjoitti...

Itse ostin innoissani tuon shamppoon kaupasta, hoitoainetta ei siellä hyllyllä vielä ainakaan ollut. Nyt on muutaman kerran ollut testissä se shampoo ja jotenkin sähkösimmisltä on hiukset tuntunut. Lisäksi hieman tummemmat (likasen näköiset?) hiukset ovat olleet sen jälkeen. Kuitenkin ihan perus shamppoo, katsotaan auttaako se niihin kakshaarasiin ;)