keskiviikko 16. toukokuuta 2012

eBay pelastaa

Jee sain vihdoin napsaistua kuvan näistä uusista hiusrenkaista, joista puhuin aikaisemminkin. Tilasin siis nää Ebaysta ja Kiinasta asti tulleiden renkaiden matka kesti alle kaksi viikkoa! Ja hintaa oli tosiaan tuo pari euroa :) Tykkään! Pitää vain varoa hiuksia, koska niitä jää helposti renkaan kiinnityskohdan väliin :/


Ps. vika tentti on nyt ohi joten voin taas keskittyä mun ihanaan harrastukseen; bloggaamiseen :)
Pps. hehe Ollin jalat näkyy tossa toisessa renkaassa :'D

13 kommenttia:

Sira kirjoitti...

Pysyyks tommonen rinkula kiinni hyvin, jos paksut hiukset? :o Oon nimittäin itekki harkinnut tommosen tilaamista jostain mut oon epäilly et pysyyks mun hiuksissa, jotka tosiaan ovat paksut ja liukkaat..

nasu86 kirjoitti...

heippa Erika tää nyt ei liity tähän postaukseen mutta ajattelin sulta kysyä...että mikä olisi hyvä meikkivoide kun mulla on ihossa muutamia arpia ja näppyjä...sais löytyä pigmenttiä mutta ei saisi olla kovin rasvainen!? hinta max.20 €...toivottavasti ei menny kauhen vaikeeksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Noita oli muuten myynnissä ihan H&M:lläkin! :)

Riikka kirjoitti...

Muistin just että ostin tollasen kultasen hiusrenkaan ja oon ihan kokonaan unohtanut sen olemassaolon. Eli kiitos muistutuksesta :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Sira, joo kyllä se pysyy, jos vaan sun hiukset mahtuu ton rinkulan sisään! En usko että hiusten liukkaudella on väliä, koska tossa on kuitenkin toi tavallinen ponnari pitämässä rinkulaa paikoillaan :) Mä laitoin ensin normaalin ponnarin ja sitten vielä ton rinkulaponnarin siihen päälle.

nasu86, meikkivoidejuttuja kysytään multa tosi usein ja voin vaan sanoa, että on vaikeaa kertoa hyvää meikkivoidetta, jos en oo nähnyt kyselijän ihoa tai muutenkaan tiedä siitä paljon mitään. Suosittelen siis ehdottomasti menemään Sokokselle tai Stockalle ja kysymään niiltä tädeiltä tuon saman kysymyksen :) Ne on ammattilaisia ja ohjastaa joka päivä ihmisiä löytämään hyviä meikkejä. Mitä tarkoitat rasvaisella? Että ei saa olla liian paksu vai? Koska rasvaisiahan ne harvoin ovat. Kesäksi ainakin kannattaa hankkia kunnon peiteaine näpyille ja muualle kasvoille vain tosi kevyt meikkivoide, ettei iho-ongelmat kesällä pahenisi. Mutta tosiaan, nyt heti vaan Sokokseen ja kyselemään :)

Anonyymi, joo mutta ne on paljon kalliimpia ;) Plus että niitä ei just sillon ollut ku noi tilasin..

Riikka, hyvä jos musta oli apua :D

Emmushka kirjoitti...

Erika voisitko kertoa tosta Ebaystä tilaamisesta, että miten se niinkun sujuu? Paljonko on toimitusmaksut ja miten toi maksuhomma menee kun noi hinnat on kuitenkin US dollareina??

-Emmushka kiittää

Anonyymi kirjoitti...

Moi... Noita samoja saa H&M:stä pariin euroon myös :D

nasu86 kirjoitti...

kiitos :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Emmushka: mene ensin Brittien Ebayhin! http://www.ebay.co.uk/ Koska kun sieltä tilaa, ei tarvii maksaa tulleja, niinku sillon pitäis ku tilaa USAsta. Toimitusmaksut riippuu tosi paljon myyjästä ym. Mutta noiden ponnarien tais olla ehkä joku 5 euroa. Osa myyjistä hyväksyy vain PayPal-maksun, eli sillon sun pitää perustaa PayPal-tili, jonne sitten laitat rahaa ja josta voit maksaa myyjälle. PayPal mun ymmärtääkseni on tehty parantamaan ulkomaanmaksuja ym. En mäkään mitään osannut kun tonne menin surffailemaan mut sit vaan seurasin ohjeita, ei se niin vaikeeta ollut :)

Anonyymi kirjoitti...

heippa! olen ihan uusi tuttavuus blogissasi ja olisin kysynyt, että tiedätkö estenomitutkinnosta mitään (muuta kuin googlattamalla)..? mietin vaan , kun olet ''meikki/kosmetiikkafriikki'' niin saattaisit jotain ylimääräistä tietääkin...;)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

En kyllä tiedä siitä yhtään mitään :/ Eiköhän googlesta löydy!

helenn kirjoitti...

Ei jenkkien ebaysta tilatessa tarvi mitään tulleja maksaa jos tollasia pikkuostoksia tekee, ite ostan esim kaikki kynsitarvikkeet ja monet korut sieltä:) tulliraja on jotain 40 ja 50 euron välillä, en nyt jaksa tarkistaa paljonko.. brittien ebay on joissain jutuissa paljon kalliimpi!

Anonyymi kirjoitti...

Noita ponkkareita saa Nelly.comista joskin ovat aika hinnakkaita... :-(