tiistai 10. heinäkuuta 2012

Nelly Furtado -inspiraatio

Rrrrakastan musiikkivideoita ja kun pari päivää sitten tuijotin uusimpia videoita, bongasin Nelly Furtadon silmistä mahtavan meikki-idean! Big Hoops -videolla laulajattaren silmäluomiin oli taiteiltu kolmiomaiset oranssit alueet. Innostuinkin heti kokeilemaan ja aloin myös suunnitella tästä seuraavaa tämän kesän isoa meikki-innostustani. Alueen ei tarvitse edes olla tuollainen kolmiomainen; ensi kerralla ajattelinkin tehdä esimerkiksi kirkkaalla turkoosilla luomivärillä paksut viivat aivan kulmakarvojen alle :)

Kasvot:
  • Lumene Natural Code Matt Makeup -meikkivoide, 13 Toffee
  • Lumene Beauty Base Crystal Radiance Primer
  • Make Up Store Cover All, blue
  • Lumene Natural Code -mineraalipuuteri, 14 Latte
  • Too Faced The Bronzed and the Beautiful -aurinkopuuteri 

Silmät:
  • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
  • Urban Decay Naked -luomiväripaletti
  • Gina Tricot Beauty -luomiväri, 12 Carrot
  • H&M Liquid Eyeliner
  • Maybelline The Colossal Volum' Express -ripsiväri
plus huulissa ihana uutuus, Korres Lip Butter (siitä lisää myöhemmin).





Dino toivottaa kivaa viikkoa kaikille! Ainiin, mielipiteitä otetaan vastaan :)

Ps. Tsekatkaa muuten ihmeessä myös tää video! Aika erilaista Furtadoa, meikä ainakin tykkää :) Tämän postauksen meikki näkyy pari kertaa tosi nopsasti, esimerkiksi kohdassa 2:50.

8 kommenttia:

Aliisa kirjoitti...

Onpa kiva! Täytyy kokeilla!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva :D millä kameralla kuvaat? (:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Rakastan tätä sun blogiasi lukea, ja käyn joka päivä tsiigailemassa blogisi! :)
Haluaisin kysyä sellaista, kun itseäni haluttaisi tilata tuollainen Urban decay Naked paletti, niin tiedätkö mistä voisi ostaa/tilata? :)
Mukavaa kesää :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Kiits kiits :) Nää kuvat on otettu siskon Nikon D7000:lla.

Anonyymi, kiva juttu! :) Mä ostin omani täältä: http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/nakedpalette/ Tosi hyvä paikka, nopea ja ilmainen toimitus! Enkä löytänyt tota mistään halvemmalla :) Tuolta saa myös Naked 2 -paletteja.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva meikki! Itsellä ei pysy edes meikkipohja naamassa joten tällaisista kokeiluista on turha haaveilla.. Ihastelen sitten muilla :)

Ja kylläpä herätti poikkeuksellisen paljon ajatuksia musavideo! Oon kuullut biisin ennekin enkä arvannut Furtadoksi lainkaan.. Tykkään osasta biisiä, kun taas tietyissä kohdin kuulostaa Rihannan "tylyn" laulun matkimiselta. Sitten toi missä kasvaa isoksi oli ihan kun Tia Dalma/Kalypso Pirates 3:ssa ääntenkin puolesta (just katsoin uudemman kerran..) ja kaiken huipuksi vielä jotenkin pitkänä ihmisenä osin samaistuin tohon kun käppäilee katuja. Siis oon jotenkin ihan ihmeissäni kun tosiaan kun aiemmin oon kuullut biisin oon kyllä olettanut että se the bigger the better viittaa johonkin vähän muuhun, samoin sanat muuten, ja niinhän ne taitaa viitata, menee vaan musavideo ihan ohi siitä.. Oho tulipa pohdittua :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Oho no nyt tuli kunnon analyysi :D Mut oon kyllä samaa mieltä tossa Rihanna-jutussa ainaki! Ja nellyn nasaali ääni on tässä biisissä kyllä ärsyttävyyden rajamailla.

Minna Kedolta kirjoitti...

Ihana meikki! :) Korresin Lip Butterit on kyllä parasta mitä tiedän, aivan päivittäisessä käytössä täällä päässä :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Nonni! Mäki oon iiiihan rakastunu :)