perjantai 13. heinäkuuta 2012

Dark glossy eyes

Löysin mielenkiintoisen tutorial-videon, jossa meikkaaja tekee mallille upean tumman ja kiiltävän silmämeikin. Ja tämä meikki vaikuttaa kaiken lisäksi aika helpolta :) Huomatkaa vaseliinin ja huulikiillon seoksen käyttö silmämeikissä, wow!


Ihanaa viikonloppua kaikille! Meikä lähtee taas landelle rentoutumaan ;)

14 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Muistan kun olin teini niin jossain nuorten lehdessä oli tuollaiset kiiltävät meikit! Ja minä tietysti heti kokeilemassa :D Tosin ne olivat vielä värikkäät. Onneksi pysyin kotona niiden kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän tuo kuvauksissa on ok, mutta melko turha vaseliinia on sutia normaaliin käyttö meikkiin mukaan. En usko että pysyy tuntia pidempään hyvän näköisenä :/

emmery kirjoitti...

Näyttää kyllä tosi upeelta! Mutta eikö ne sit tunnu tahmeilta ne luomet? Tai mietin että silmiä räpsyttäessä eiks ne luomet sit tartu kiinni sieltä taipeesta :D

Anonyymi kirjoitti...

mua vähän hämmästyttää tää blogi, kun tuntuu että "varastat" aika paljon sisältöä muualta. vähän kummallista pitää blogia jos suunnilleen kolme neljästä postauksesta on pelkästään jonkun toisen tekemää sisältöä!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo en mäkään usko, että vaseliini on hirveen hyvä idea päivämeikkiin, saattaa ruveta valumaan aika pahasti silmämeikit! Mut voihan sitä vähän leikkiä vaikka vaan kotona :) Eli on varmasti tosi tahmeat luomet sitte :D

Anonymi, miksi tekisin jonkun videon itse uudestaan, jos joku sen on jo hyvin tehnyt? jos linkkaukset alkuperäiseen paikkaan ovat kohdillaan, niin tällaisella toiminnalla ei blogimaailmassa pitäisi olla mitään haittavaikutuksia. päinvastoin! :) alkuperäisen videon tai kuvan tekijä saa parhaassa tapauksessa tästä vain lisää lukijoita. itselläni (enkä usko, että juuri kellään muullakaan) ei ole aikaa tehdä joka päivä laadukkaita kauneuspostauksia itse alusta loppuun. ellei nyt halua tehdä ns. täyttöpostauksia, jotka eivät kiinnosta ketään. ja mähän haluan pitää postaustahtini nopsana ja blogini sisällön laadukkaana :)

saa siis kertoa mielipiteitä, eli haluaisivatko lukijat lukea noin kaksi postausta viikossa, jotka ovat omatekoisia, vai joka päivä postauksia mm. uusista ideoista, inspiraatioista ja vinkeistä?

Irene kirjoitti...

voi jesus christ, tääl käy vissiin porukkaa joka ei lue muita blogeja eikä yleensäkään mitään nettimedioita. Kyllähän nyt kaikki bloggaajat jakaa kivoja juttuja mitä ovat löytäneet. Eikä tubeen linkkaaminen oo mitään varastamista : DD ku ne klikit menee sinne!! Äly hoi

Helimaritta kirjoitti...

Aikas mielenkiintoista. Tosin kyllä epäilen tota vaseliinia silmiin. Miten pysyvät ja kuinka kauan hyvän näköisenä. Mutta muuten kauniin näköinen tyttö.
Mitä tulee sun blogiin olen pitänyt siitä tälläisenä. Ei mulla ole valittamista. Kiva lukea kaiken laisista asioista.
Jatka vaan samaan tahtiin. ;)

Susanna kirjoitti...

Olitko se sää eilen (13pvä) Harjavallan myllyssä? Mää en viittiny moikata tai mitää josset se ollukkaa sää ;o

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Helimaritta, kiitos kiitos :) Hyvä, jos jotain edes miellyttää heh :D

Susanna, taisin se mä olla :D Ainakin me siellä eilen käytiin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mietin tässä samaa että paljon on blogissa muiden tekemiä ja havaitsemia juttuja. Persoonallisuus puuttuu kokonaan. Mitä itse tekisit, tykkäisit, ja sun mielipiteet on.. niitä ei ole!
Ja mietin het alkuun kun olit ehdolla johonki palkintogaalaan ja blogia olit pitänyt vain hetken että et ainakaan omilla jutuillasi ole sinne päässyt. Olisi kiva kuulla ja nähdä sun omia juttuja!

Susanna kirjoitti...

taisit huomata mut ku aika kaua siin jäätelöil pyörittii kavereitte kans ja sit jäin siihe penkil istuu :DD

Nobble kirjoitti...

Aloitin lukemaan tätä blogii vast vähän aikaa sitten ja oon ainaki tosi tyytyväinen lukemaani. Juuri tälläisistä blogeista löytyy hyviä vinkkejä. Jos aina yksi juttu löytyy vain yhdestä tietystä paikasta, todennäköisyys että se päätyy kiinnostuneille on pienempi. Ei mainostajatkaan laita mainostaan vaan yhteen katulamppuun...

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo olen ihan samaa mieltä. Jos löydän jonkun kivan vinkin netistä, niin tietysti haluan jakaa sen mun lukijoiden kanssa :) Kiitos kommentista Julianna ja kivaa kesää! :)

Anonyymi kirjoitti...

tossa adelen someone like you-musiikkivideossa kohdassa 3.54 on kanssa mummielest tollaset dark glossy silmät!:)