perjantai 4. toukokuuta 2012

Thebos.fi

Sain Thebokselta lahjakortin Thebos-nettikauppaan ja aloin eilen selailla mahdollisia kohteita, joihin voisin tuon lahjakortin käyttää. En ollut ennen tutustunut kyseiseen nettikauppaan ja yllätyin, kuinka halpoja meikkejä se on pullollaan! Tässä siis muutama ostamisen arvoinen juttu :)

Luomiväreistä ajattelin hankkia jonkun näistä: Maybellinen Eyestudio voidemainen luomiväri, Maybelline Color Definer vedenkestävä luomiväripuikko tai L'oréal Color Appeal -luomivärinappi. Oon nyt jotenkin innostunut kaikista voidemaisista luomiväreistä, niitä voi käyttää pohjustuksessa tai pelkästään :)
Huulipunavarastot on mulla edelleen toooosi pienet. Huulipunaosastolta nämä kiinnittivät huomion: L'oréal Paris Project Runway, Maybelline Color Sensational Lipstain, Maybelline Volume Seduction Lip Plumper, Maybelline Color Sensational Pearls ja Maybelline Superstay 24 Color.




Puuterit ja poskipunat -osastolla kiinnosti nämä: Maybelline Mineral Power Illuminator, Royal Cosmetic Connections Bronzing Pearls ja Angel Cosmetics 3 Colours Blusher. Ja kaikki taas sikahalpoja! 

Huh, lisää varmaan löytyisi, mutta mulla olis tuolla vielä yksi essee odottamassa loppuun kirjoittamistaan >:(

14 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Miten ihmeessä tuolla voi olla noin halpaa!:O Eiks varmaan kaikki noi tuotteet ois normi marketissa jotain 10 euroa ainaki... Huh huh. Kivan näkösiä vaatteitaki, jos vaan oisin innostunu nettishoppailusta niin varmaan ois jo tilaus tehty :D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

hah no en kans tajuu! mä taas rrrrakastan nettishoppailua :)

Anonyymi kirjoitti...

onks toi ihan turvallinen sivu tilata?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

joo kyllä mä ainakin uskallan tilata :) harvassa on ne suomalaiset sivustot, joilta ei uskalla tilata.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö kuinka paljon theboksen postikulut on? Koitin sieltä sivuilta sitä katsoa mutta en löytänyt... :)

Tytti Tuuli kirjoitti...

Heitän tähän kohtaan sulle yhden kysymyksen. Kun meikkaat ja käytät pohjustuksia luomissa, niin estääkö se pohjustus sulla suurimmaks osaks sen panda-efektin meikinpoiston jälkeen? Mulla itellä leviää vaan rajaukset ja ripsari silmänalusiin ja sit näytän pari päivää pandakarhulta, vaikka olisin käyttäny pohjustusta.
(siks en meikkaa joka päivä.) olisko sulla joku kikka tohon ongelmaan?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Anonyymi, hyvä kysymys! Meni itselläniki vähän aikaa ennen kun sain selville, pitäis varmaan pistää tosta jotain palautetta. Mutta siis tässä tulee toimitushinnat:

Nouto 0,00€
Nouto liikkeestä kahden arkipäivän sisällä

Kirje 3,00€
Tuodaan postilaatikkoon yleensä seuraavana päivänä.

Postipaketti 7,20€
Postista postiin, noudettavissa klo 16 jälkeen.

Ovelle paketti 11,80€
Toimitetaan vastaanottajalle klo 14 mennessä.

Breeze, musta tuntuu, että toi riippuu ihan vaan meikinpoistoaineesta. Koska mä käytän kyllä joka päivä eyelineria ja ripsaria, enkä aina käytä primeria, eikä mulla jää mitään koskaan silmien alle. Mitä meikinpoistoainetta käytät? Mulla on pari suosikkia, joita oon käyttänyt. Toinen on apteekista saatava SebaMed kasvojenpesuaine ja toinen on Biorichin meikinpoistoaine.

Tytti Tuuli kirjoitti...

mä oon käyttäny ihan joka ikistä mömmöä, joka lupaa poistaa meikin hellävarasesti, mutta aina saan pettyä, nyt oon käyttäny Yves Rocherilta tilattua Bio-calmille puhdistusgeeliä ja sitten oon useimmiten käyttäny niitä meikinpoistolappuja, niitä jotka on ihan sika öljysiä, niistä huolimatta mun silmät on mustat ja sit oon välillä väkivaltanen silmiä kohtaan kun silmän ulkonurkat on hankaantunu kosketus aroiks, kirvelee parisen päivää, mutta se on ollu pienin ongelma :D Inhottavaa vaan jos ensin menee jonnekkin esim. työhaastatteluun tms treffaamiseen ja seuraavana päivänä pitäis kans näyttää freshiltä. Onks noi sun käyttämät aineet kalliitakin?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo mullakin on ollut toi ongelma joskus ku oon käyttäny huonoja aineita. Onhan niitä lappuja muuten sellasiakin, jossa ei oo öljyä! Ei noi oo kalliita, tää sebamedkin maksaa vaan päälle 6 euroo: http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/OE0310097/SubProducts/OE0310097 ja toi BioRich maksaa mun mielestä about saman verran ja sitä tais saada ainakin vapaa valinnasta :) mut siis voisit ainakin koittaa. Toivottavasti sulle ei noi kirvele silmiä ku pari mun kaveri on käyttänyt noita mun aineita ja niiden silmät on kirvelly :/

Tytti Tuuli kirjoitti...

no mä kokeilen ja kerron sulle miten kävi :D kiitos taas vinkeistä. On susta jotai hyötyy ;)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

haha no hyvä jos on! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oletko jo saanut tilattua tuolta sivulta tuotteita, ja jos olet niin saapuiko tuotteet?

-Essi (:

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Joo kyllä oon, ne olis jo tuolla postissa, mut en oo vielä päässyt hakemaan niitä. Ja ne tuli hei yhdessä päivässä! Uskomatonta :D

Anonyymi kirjoitti...

Eli uskallampas siis itsekkin sieltä tilata (:

-Essi