perjantai 18. toukokuuta 2012

Thebos-ostokset osa 2/2

Huulipunat on edelleen kädessä ja nyt toinen käsi on täynnä luomivärejä. Ostin Thebokselta siis myös kaksi voideluomiväripalettia ja tykkään niistä tosi paljon! Vielä en oo kokeillut niitä luomiin, mutta hyviltä ne ainakin vaikuttavat. Ensi viikolla varmaan pääsette näkemään näitä silmämeikeissäkin :)

  1. Royal Cosmetic Connections Bronzing Pearls -aurinkopuuterihelmet
  2. Maybelline Eyestudio voideluomiväri, 15 Rose Revolution
  3. Maybelline Eyestudio voideluomiväri, 30 Pedal To The Metal
15 Rose Revolution ja 30 Pedal To The Metal
Voideluomiväreihin ole siis tosi tyytyväinen. Oli vaikeaa valita eri sävyvaihtoehtojen väliltä. Halusin kuitenkin ainakin jonkun, jossa olisi tuollainen oranssinkuparinen sävy, koska se on hyvä sävy sinisilmäisille :) Lisäksi tossa samassa paletissa on  trendikäs metallisävy. Rose Revolutionin keskimmäinen sävy on aika jännä, koska eri kulmista katsottuna se näyttää joko vaaleanpunaiselta tai kultaiselta. Muuten sen paletin värit ovat tosi neutraaleja. Voideluomivärit ja metallisävyt ovat ehdoton hankita täksi kesäksi! ;) Ja voideluomivärien alle kannattaa muuten laittaa jotain primeria, ettei väri keräänny luomivakoon. Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion on tässä hommassa hyvä!

Aurinkopuuterihelmiin en kyllä ihastunut. Olen yrittänyt jo kauan löytää aurinkopuuteria, jossa ei olisi tollasia isoja glitter-hileitä. Ajattelin, että tässä olisi vain sellaista kuultoa antavaa helmiäistä, mutta taas jouduin pettymään. Olisko kellään muuten ehdottaa hyvää aurinkopuuteria? Ilman sitä överiglitteriä, jota on sitten päivän päätteeksi ympäri naamaa. Mutta pieni hohde sais olla :)

31 kommenttia:

Martina kirjoitti...

Mites ne Lumenen uudet Crystal jotain?- hohdepuuterit? Ja olisko Yves Rocherin arskapuuteri hileetön, jos oikein muistelen.. Sitä on ainakin näkynyt joskus Cava-blogissa ja just pari päivää sitten Mungolifessa. Näytti aika isolta kiekolta.. Katsos myös Lazy Dynamite - blogista postaukset Wet 'N' Wildin Megabronzerista, Nekku on siitä tykännyt :) Ja Mustassa Kajalissa on arskapuutereita käsitelty!

Mä en osaa henk.koht. sanoo asiaan mitään, kun en oo tainnut yläasteen meikkifiaskojen jälkeen omistaakaan aurinkopuuteria :D Ei mittää traumoja..

Anonyymi kirjoitti...

Avonin aurinkopuuteripallot ovat parasta mitä tiedän. Antaa pientä hohtoa, mutta ei sisällä glittermonstereita. Miinuksena se, että niitä ei kai saa kaupasta vaan pitää tilata. Omani olen saanut lahjaksi.

http://www.avon.fi/PRSuite/productdetails.page
Aurinkopuuterihelmet (25007)

Antaa iholle kauniin, lämpimän ja päivettyneen sävyn sekä kultaisen hehkun. Rasiassa on pieniä aurinkopuuterihelmiä eri sävyissä. Sävyt sekoittuvat keskenään kun helmiä sipaistaan siveltimellä, joten kasvoille levitettynä puuteri on kevyen läpikuultava ja tehokkaasti valoa hajottava. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta puuteri toimii tehokkaasti ja sitä voidaan käyttää kasvoille ja vartalolle.

Rosa kirjoitti...

http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21632 toi on ollu mun mielestä hyvä aurinkopuuteri! levittyy kivasti, eikä jymähä samantien paikoilleen :)

Anonyymi kirjoitti...

Yves Rocherilla on sellanen aurinkopuuteri jossa ei ole yhtään hilettä:) mulla on se käytössä ja hyvä on :)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.lumene.com/sites/default/files/imagecache/product-main-image/products/main-image/lumene-natural-code-skin-perfector-mineral-bronze-and-blush.jpg tää on ollut tosi hyvä :)

Tanja kirjoitti...

Mulla on ollu käytössä Lumenen Arctic Sun Mineral Bronzer (en tiiä onko tota ees myynnissä ton nimisenä, kun toi on mulla ollu melko kauan, eihän noi ikinä loppuun kulu ellei lattialle nakkaa :D)
Sain kans jonku lehden tilatessa Lumene-paketin ja siinä oli tollanen Natural COde Skin Perfector Mineral Bronze&Blush, eli aurinkopuuteri ja poskipuna yhdessä, ja musta ton aurinkopuuterin sävy on ehkä hieman vaaleampi ku edellä mainitun.
Mutta siis, kummassakaan ei oo yhtään mitää hileitä tai kimallusta, et suosittelen kyl js haluaa mattaista korostusta kasvoille :)

Anonyymi kirjoitti...

en ole varma tarkoititko mattaista, vaiko hienostuneen hohteen tuovaa aurinkopuuteria? lumenen se 'perus' aurinkopuuteri (ei se iso pyöreä!) on erittäin kaunis ja toimiva matta. itselläni on varjostuksiin käytössä myös rimmelin ikivanha, erittäin vaalea light-sävy, jonka kanssa ei koskaan ole vaaraa 'aurinköpuuteriövereistä'.

jos hohtavaa haluat, tilaappa näyte lily lolon aurinkopuutereista! rakastan tulisesti sävyä waikiki, enkä malta odottaa että ikuisesti kestävä sample tulee tiensä päähän ja pääsen ostamaan täysikokoisen! lumenen uutuus hohde-aurinkopuuteri on myös hankintalistalla, pääasiassa sen erittäin herkullisen designin vuoksi! wettiksen mega glon kanssa kannattaa olla varovainen: se on erittäin GLO.

-erika
ps. hyvää nimpparia, ja kiitos huipusta blogista!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kanssa käytössä noi yllä mainitut Avonin aurinkopuuteri helmet, ja ehdottomasti kyllä suosittelen niitä!
En tykkää glitteristä yhtään, eli oon sen suhteen melko kriittinen, mutta tosiaan siihen tuotteeseen olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Vaaaau kiitos ihan sikana kaikista vinkeistä! On tää niin kivaa ku voi oman blogin kautta saada asiantuntevia vinkkejä :)

Martina, joo mullakin on joskus ollut toi Wet 'n' wild ja tykkäsin siitä kyllä sillon. En muistanutkaan :) Ja mä joskus koitin sellasta uutta Lumenea ja se kiekko oli kivikova! En tie oliko mun sisko jotenki kaltoinkohdellut sitä mut ei se kyllä mua hirveesti innostanut.

Anonyymi, joo mäkin kokeilin joskus siskon Avonin aurinkopuuterihelmiä ja tykkäsin niistä, mut jotenki mua ärsyttää se niiden tielaussysteemi. Tai en oikeen ees tie et miten se menee.. Ja olis kyllä kiva päästä hipelöimään eikä sokkkona tilata netistä.

Rosa, oh toi Oriflame näyttää ihanalta mut 32 euroo auuts :/

Anonyymi, oo täytyykin tutustua! Kiitti :) Olis kyllä ehkä kivaa saada vähän hohtoa..

Anonyymi, niin ei tossakaan taida olla mitään hilettä tai hohtoa?

Tanja, mullakin on tota itseasiassa jossain :D Se on ollut ainakin hyvä, mut se taitaa olla jo niin vanha ja oon varmaan hukannutkin sen :D Mut kiitos! Tosiaan, joku hohde olis kyllä ehkä kiva :/

Onkohan sellasta sopivan hohdokasta, muttei glitteristä olemassa ollenkaan.. nyyh :'(

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Oho nyt menee kommentit ristiin..

Anonyymi, joo tosiaan ihan pieni hohde olisi paikallaan. Varjostukseen käytän kyllä mattaista Lumenen tosi tummaa puuteria. Tota Lumenen uutta aurinkopuuteria olenkin päässyt kokeilemaan aikasemmin, mutta en kyllä ihan ainakaan vielä innostunut (kts. edellinen kommenttini). Mut toi Lily lolo kuulostaa hyvältä! Mahtaa kyllä olla aika tyyris.. Mut kiitos miljoonasti vinkeistä! Alankin heti googlettelemaan tuotteita :)

Ja hei samoin, hyvää nimpparia myös sulle hihi! En olis tosin muistanut omianikaan, ellei äiti olisi onnitellut Facebookissa :D

Anonyymi, vitsin Avon, mistä mä saan sitä?! :D Pitää ehkä varastaa siskon viimeiset Avonin puuterihelmijämät..

Hanski kirjoitti...

Joo ja The Body Shopillaki on ihan kivoja arskapuutereita, ite ainaki oon tykänny tosi paljo, ei tosiaankaa liikaa glitteriä ja aika pehmiä kiekko :)

Hintaha on tietenki vähä korkiampi, oisko jotain 20€, mutta kestää kyllä aika pitkään :)

Anonyymi kirjoitti...

mä tykkään bare mineralsin aurinkopuuterista, siinä ei oo mitään överi glitteriä mutta ei oo mattakaan.. eli ainakin mun mielestä juuri sopiva, antaa kuulaan mutta päivettyneen hehkun kasvoille. ja on riittoisa eli hintansa väärti :)

petra

Irkku81 kirjoitti...

Mulla on matta aurinkopuuterihelmet Dermosililtä tilattuna. En tiedä saako sieltä tilattua yksin jotenkin, kun omat tuotteeni dermoshopista on aina tullu työpaikan kimppatilauksina.

Anonyymi kirjoitti...

Dermosilillä on hyvä aurinkopuuteri..siinnä hieman helmiäistä mutta naama ei ole glitterin peitossa sen jälkeen :D niiltä tullut nyt myös markkinoille samanmoinen mutta matta aurinkopuuteri..sitä en itse ole kokeillut koska olen ollut tyytyväinen aikaisempaan..enkä ole todellakaan mikään glitterin ystävä :) suosittelen!

-Heli-

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Kiitos taas vinkeistä! Näistä on paaaljon hyötyä :)

Hanski, mua ehkä kyllä ahdistaa maksaa 20 arskapuuterista. Oon niin pihi :D Toisaalta eläinkokeettomuudesta vois maksaa..

Petra, hei kiitti! Kuulostaa hyvältä :)

Irkku81, joo mäkään en oikeen tiedä niiden tilaussysteemeistä. En kyllä usko, että yksinään voi tilata :/

Heli, kts edellinen kommentti :)

Anonyymi kirjoitti...

Dermosililtä voi kyllä tilata hyvin yksinkin! Postimaksut on muistaakseni kuusi euroa, ja jos tilaa kerralla yli viidelläkympillä niin tilausmaksua ei tule ollenkaan. Ja on muuten yleensä supernopea toimitus halutessa ihan kotiovelle saakka. :) Suosittelen sekä dermosiliä että sitä aurinkopuuteria!

-L

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

http://www.dermoshop.fi/catalog/product/3485-aurinkopuuteri?page=2&f=purpose/makeup&from=c onks se siis tää, josta kaikki puhuu? 8,90 + 6 = 14,90 €. hmmm.. ei paha!

Anonyymi kirjoitti...

yves rocherin 100% natural origin -sarjan aurinkopuuteri on kyllä osoittautunu ihan parhaaksi mitä ite oon käyttäny :)

Hantta kirjoitti...

Minäki käytän Avonin aurinkopuuterihelmiä ja oon tosi tyytyväinen! Kannattaa etsiä kaveripiiristä tai tutuista ihminen, joka on Avonin jälleenmyyjä. Itsekin oon kohta kolme vuotta myynyt Avonin tuotteita. :)

Anonyymi kirjoitti...

HAHA, mun tarvii varmaan ostaa tota aurinkopuuteria :D

T:Hukke, joka on jämähtänyt 15 v tasolle noissa glittereissä ::::DDD

Unknown kirjoitti...

Minullekin tuli ensimmäisenä sama mieleen kuin Rosalle eli Oriflamen helmet. Itselläni on viileämpi sävy Natural Radiance ja se on ollut oikein istuva minun kalmankelmeällä iholle! :) Ovh on aika suolainen (32e), mutta tätä voi hyvinkin saada silloin tällöin alesta mäihällä.

Laura kirjoitti...

Jos tilaa tuolta Dermosililtä, niin kannattaa eka kysellä kavereilta, et haluaisko joku muukin tilata. Jos useampi lähtee mukaan, niin ei tartte maksaa noita postikuluja, tai ne voi ainakin jakaa kaikkien kesken. :)

Mulla on käytössä joku Lumenen perusaurinkopuuteri, mutta käytän sitä vaan poskipunana.

Vaikka oma blogi ei käsittelekään tyyliä ja meikkejä ja oon tosi huono kokeilee kaikkea uutta, niin oon jääny sun ja siskos blogeihin koukkuun!

Maria kirjoitti...

Omat suosikkini on kyllä Lily Lololta (waikiki on i-ha-na, mutta tulee käytettyä enemmän kesäisin highlighterin tapaan) ja bareMineralsin all over face warmth-mikälie. Lilyt eivät ole edes kalliita (toki joutuu tilaamaan netistä, mutta toimitus on suoraan postiluukkuun ja samplet ovat edullisia ja riittoisia), tuo BM:n taitaa olla vähän tyyriimpi, mutta kuten joku sanoi: kestää ihan tajuttoman kauan. Väri saattaa näyttää tummalta tuossa BM:ssä, mutta ei pidä säikähtää, tarkoitus on laittaa sitä ihan pikkuriikkisen antamaan kuulautta ja sävyä :)

Kahvitahra kirjoitti...

Aurinkopuuteria en osaa käyttää.. ja hyvin menee ilmankin. Nuo voidemaisien luomivärien sävyt ovat ihania. En omista lainkaan voidemaisia joten joutuu Kahvitahra ehkä shoppailemaan verkkokaupassa :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Hantta, no myy mulle! :D

Hukke, joo ehdottomasti täytyy hyvä ihmine! Ei kesää ilman arskapuuteria :)

Sanna Koo, no joo on aika suolanen :/ Pitää kai kytätä jos joskus löytyis alesta.

Laura, hih no kiva jos oot tykännyt meidän blogeista :))

Kiitos taas kaikille vinkeistä! Pian tulee kauhee valinnanvaikeus..

Tanja kirjoitti...

Hei löytyyköhän noita voideluomivärejä mistään normi kaupoista, sillä mua vähän houkuttais kokeilla jotain voidemaista ja noi näyttäis kivoilta, mut en kyl ainakaan citymarketissa ja prismassa tollasia nähny? :/
Ja ois kyl kiva niistä saada pian jotain arviota ja havainnollistavia kuviaki et miten ne toimii :) Ja hyviä vinkkejä, miten voidemaisen luomivärin sais pysymään ilman et se on heti luomivaossa...

Anonyymi kirjoitti...

Mä korkkaan tänä kesänä vihoviimeisen Anytimen aurinkopuuterin, joka on ollut ihan loistavaa. Ei kimalla juur lainkaa ja sävy on kevyesti sudittuna passeli tällaiselle vain vähän päivettyvälle kalkkikselle, reilummin tupsuteltuna sopii ruskistuneemmalleki.

Ostin joskus Anytimen viime hetkinä koko hyllyn tyhjäks noista aurinkopuutereista (ne on tosi pieniä nappeja) ja ne oli niin edullisiaki viel, alle 4e kipale.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Tanja, joo en mä ainakaan oo itse nähnyt näitä voideluomivärejä missään. Moni muukin tuote Theboksella taitaa olla sellainen, ettei niitä oikein muualta Suomesta saa. Joo laitoinkin tohon tekstiin, että ens viikolla tulee, ja että primeria kannattaa käyttää :)

Anonyymi, no ei oo paha hinta! Kiitti vinkistä, googletan heti :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Jahas anytimen nettisivuilla lukee näin: " Anytime kosmetiikkasarja on lopetettu.
Kiitos kaikille Anytimen käyttäjille menneistä vuosista. Nyt on kuitenkin aika siirtyä uuteen aikaan. "

Hantta kirjoitti...

Voi, myisin heti jos asuttais samalla paikkakunnalla! :D

Carolin kirjoitti...

Oi, noi voidemaiset luomivärit näyttävät ihanilta!
xx Carolin Min Boudoir