maanantai 25. kesäkuuta 2012

Too Faced The Bronzed and the Beautiful - French Riviera Edition

Jee! Lookfantastic.comista tilaamani paketti saapui vihdoin! Aikaa taisi mennä melkein pari viikkoa, joten tuo BeautyBay.com on huomattavasti nopeampi. Mutta ei täsä niin kiire ole, ettei muutamaa päivää ehtisi meikkejä odottaa ;) Nyt voin vihdoin lopettaa (ainakin hetkeksi aikaa) täydellisen aurinkopuuterin metsästyksen, koska tätä vastaavaa en luultavasti tule löytämään.


Tilasin siis itselleni Too Faced The Bronzed and the Beautiful -aurinkopuuterikitin, jossa on neljä erilaista aurinkopuuteria: Chocolate Soleil, Sun Bunny Duo, Powdered Sun ja Snow Bunny Duo plus mukana tuli myös Primed & Poreless Bronze Tint -primertuubi. Napit ovat aika pieniä, mutta uskon, että tämä kestää mulla silti tosi kauan. Hintaa näillä arskapuutereilla oli 29,15 €. Seuraavassa kuvassa vasemmalta lukien: Chocolate Soleil, Sun Bunny Duo (sävyt sekoitettuna), Powdered Sun ja Snow Bunny Duo (sekoitettuna).

Chocolate Soleil on kauneusbloggaaja Helen Torsgårdenkin fanittama matta aurinkopuuteri, joka antaa suklaisen sävyn ja joka muuten tuoksuukin suklaalle, ah! :) Ainakin mulle sävy on juuri sopiva, ei liian tumma eikä liian vaalea. Sun Bunny Duo on klassinen ja erittäin suosittu Too Facedin aurinkopuuteri, jossa on hieman kultaista hohdetta, mutta ei onneksi niitä kammottavia glitterklönttejä. Antaa ihanaa hohdetta, tykkään! Powdered Sun taitaa jäädä mulla vähän vähemmälle käytölle, sillä se on aika glitterinen. Sitä voi tosin hyvin käyttää esimerkiksi poskipäiden ja kulmaluiden korostamiseen ja se antaakin aikamoista kultaista hohdetta. Snow Bonny Duo sopii talvikäyttöön vaaleammallekin iholle, sillä se on melko vaalea. Pinkki pohjasävy kirkastaa ihoa ja mukana on myös hieman kultaista hohdetta. Primed & Poreless Bronze Tint siloittaa normaalien primereiden tavoin ihoa ja syventää aurinkopuutereiden sävyä. Ja se myös suojaa UV-säteiltä 20 SPF:n voimalla :) Primerissa antaa itsessään hieman sävyä iholle ja harkitsen tämänkin ostoa täysikokoisena. Tässä linkki taasen Helenin arvosteluun tästä tuotteesta.

Tämän näköistä jälkeä tällä saa. Meikä tykkää! Pohjalla mulla on vähän Natural Coden meikkivoidetta ja huulissa GOSHin Velvet Touch huulipunaa (145 Shocking Coral) ja hiuksissa rasvis, sori! :D Mutta miltäs tää teidän mielestä vaikuttaa vai onko jollain kenties jo kokemusta tästä?


Tämä mökkihöperö palaileekin sitten pistehitsauskoneen ääreen.
Kivaa maanantaita kaikille! :)

9 kommenttia:

Irene kirjoitti...

vau määki haluun!

emma kirjoitti...

Oot tosi kaunis, kun oot päivettynyt ja toi huulipuna on aivan ihanaa:-)

Jetta kirjoitti...

Oot tosi kaunis! Vau! :-)

Martina kirjoitti...

Silittelin tota palettia pitkään viime lauantaina, mutta jätin sitten ostamatta kun vaikuttivat aika oransseilta/lämpimiltä sävyiltä (sekä ehkä vähän liian kimaltelevilta). Itse kun oon ihonsävyltäni lähempänä rasvatonta maitoa kuin latinoa, niin päätin jättää kauppaan :D Toi mattainen Chocolate Soleil olis voinut olla ihan kiva, mutta niitä ei tainnut olla yksittäisinä..

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ire, no osta! :)

Hih, kiitos tyttelit :)

Martina, missä sä tätä pääsit hypistelemään?

Martina kirjoitti...

Tallinnassa - VALITETTAVASTI en Suomessa..! :P

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

No aattelinki :D

Heidi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Erityisesti tykkäsin sun huulipunasta ja kynsilakasta. Mitä ne ovat?

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Huulipuna tuolla lukeekin, ja kynsilakka on sekoitus essietä ja lorealia. Voin kaivaa sävytkin jostain jos haluat :)