maanantai 11. kesäkuuta 2012

Irtopuuterilla volyymia ripsiin

Törmäsin eräässä lehdessä (kertoisin missä, jos muistaisin) kikkaan, joka auttaa tällaisia töppöripsiä saamaan lisäpotkua silmämeikkiin. Kokeilin sitä heti ja se toimi! Ideana on siis lisätä ripsiin puuteria, jolloin ripsiväriä saa tarttumaan enemmän ripsiin, niistä saa paksummat ja tuuheus lisääntyy aika huimasti. Nyt vähän ohjeita ja kuvamatskua tukemaan väitettäni :)
Tässä ovat ripseni suht normaalissa meikissä. Ne ei siis näytä juuri miltään. Irtoripsiä ei jaksaisi käyttää joka päivä, joten aloitetaan operaatio "mää haluun isommat ripset!"


1. Lisää ripsiin yksi kerros ripsiväriä. Pidä irtopuuteri lähettyvillä, sillä ripsiväri ei tässä vaiheessa saa kuivua! Hommaa helpottaa se, että teet yhden silmän ripset kerrallaan.2. Lisää irtopuuteria kosteisiin ripsiin. Käytä levittämisessä apuna esimerkiksi luomivärisutia. Yritä saada puuteria vain ripsien tyveen, sillä ripsien kärjissä se aiheuttaa vain ikävän hämähäkkiefektin.
3. Anna puuterin ja ripsarin kuivua ja lisää sitten toinen, reilu kerros ripsaria. Ripset voivat mennä tässä vaiheessa aikamoiseen kökköön, mutta harjaamalla tai vaikkapa nuppineulalla selvittämällä (not safe) klöntit saa avattua ja lopputuloksena on runsaamman näköiset ripset ja voimakkaampi silmämeikki:


Toimii! Eiksvaa? ;)

14 kommenttia:

Mirssiina kirjoitti...

Tällaisesta vinkistä en ole ennen kuullutkaan, vau! Se menee siis heti testaukseen tänään ;)

Tuli tuosta nuppineulajutusta mieleen, että mä harrastin aikaisemmin melkein joka päivä nuppineulalla ripsaripaakkujen selvittämistä. No, eräänä päivänä onnistuin tökkäämään sillä neulalla en onneksi silmään, vaan silmän ylälimakalvolle. Sattui se silti :D Sen jälkeen tuli vähän taukoa siitäkin jutusta.... ;)

Laura kirjoitti...

Vau! Mulla menee melkein aina ripset kiinni toisiinsa, ja erottelen ne hammastikulla. ;) Nuppineulaa turvallisempi väline.

meow kirjoitti...

Oon törmännyt tohon vinkkiin jo varmaan vuosia sitten, mutten ole koskaan kokeillut :D Näyttää tosiaan toimivan, joten ehkä pitäisi kokeilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ripsaria käytät? (:
Ja millä kameralla otat kuvat ?(:

Anonyymi kirjoitti...

tää vika kuva ei näy :(

Anonyymi kirjoitti...

nyt näkyy! oon tää sama sähläanonyymi joka ei äskön saanu näkyvii tota vikaa kuvaa :D

Suvi kirjoitti...

Oho, vau! Todellakin toimii :) Itse olen tehnyt vain niin, että olen puuteroinut ripset ennen ripsarin levittämistä. Täytyy ehdottomasti kokeilla tätäkin tapaa. :)

http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

Erika kirjoitti...

Kannatan koittamaan! :) Aluksi ne kököt voi vähän hirvittää mut harjoittelu hjelppaa taas! Ripsasina toimii Maybellinen Colossal Volum' Express.

Elisa kirjoitti...

Kokeilin tänään, ja puuterin levittämisessä saa kyllä olla tosi nopea! Mulla tosin on ihan viimeisiään vetelevä ripsari, joten johtunee myös siitä. Kivaa pientä ekstratuuheutta vinkki kuitenkin toi, ja varmasti toimii hyvin vähän uudemman ja kosteamman ripsarin kanssa :) Mäkin kannatan hammastikkua ripsien erotteluun ennemmin kuin nuppineulaa.

Jasmin kirjoitti...

itse puuteroin kaikki ripset kokonaan ennen ripsarin levittämistä, mun mielestä niin tulee paljon pidemmät ripset! :)

Myy kirjoitti...

Kannattaa hankkia Tweezermanin ripsikampa. Se on kuin pitkä rivi nuppineuloja! Ihan täydellinen :) Paitsi ne pirun terävät metallipiikit on aika ilkeitä, jos käsi lipsahtaa..

Anastacia kirjoitti...

Pakko kokeilla tota kikkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Toimiva juttu, mutta lyhentää ripsivärin käyttöaikaa huomattavasti (kuivuu hetkessä). Ottaa lompsan päälle, mikäli käyttää kalliita ripsivärejä.

Erika kirjoitti...

Joo mäkin joskus puuteroin ripsen ennen riparia, mutta tällä saa vielä enemmän tavaraa ripsiin! :)

Anastacia, koklaa ihmees! :) Mutta suosittelen tosiaan jotain muuta ripsikampaa kun tuo mun nuppineula hah :D

Anonyymi, ai mä en ole huomannut mitään. Pitää tehdä homma niin, ettei vie niitä puutereita sinne ripsaripurkkiin :)