torstai 21. kesäkuuta 2012

Arvonnan voittajatpoittajat!

Four Reasons -arvonta on nyt suoritettu virallisten valvojien läsnä ollessa ;) Jokainen voittajista saa toivomansa Four Reasons -tuotepaketin ja voittajat tulevat siis tässä:

1. Outi (olpuri[at]hotmail.com)
2. Jutta (cherryleecouture[at]gmail.com)
3. Rosita (rosita.puumalainen[at]gmail.com) 
Onnea ja kiitos kaikille osallistuneille!


Hih, linkitin kaikkien blogitkin, kun kaikilla näytti sellainen olevan :) Voittajille on lähetetty sähköpostia, käykääpä siis tsekkaamassa. Ja nyt tämä väsynyt työläinen lähtee mökille eli ihanaa juhannusta kaikille ja relatkaa! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnee voittajille! :)
Miten sä arvot aina voittajat? Siis ihan mielenkiinnosta kysyn :)

Erika kirjoitti...

Ohhoh, on mennyt ihan ohi tämä kommentti. Arvon numeron Random Number generaattorilla (vai mikä se oli) ja lasken sitten kommmenteista sen, jolle numero osuu :)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=klVSSoB90ZE&feature=BFa&list=PL0005B945C2640E03

Erika kirjoitti...

Oh ihania! Kirjotinkin noista vähän aikaa sitten :) PItäis varmaan ostaa, ainakin noita saa nelly.comista!

Anonyymi kirjoitti...

Puutunpa asiaan joka ei varsinaisesti minulle kuulu, että kun olet kirjoittanut tähän nuo voittajien sähköpostiosoitteet kokonaisuudessaan, niin yleensähän niin ei tehdä koska roskapostirobotit saa helposti kerättyä ympäri nettiä noita osoitteita.. Siksi ne onkin yleensä joko graafisina kuvina, tai tolleen kun olet itsekin laittanut tuohon sivupalkkiin oman sähköpostiosoitteesi [at]illa.. Luultavasti siis tiedät tämän mutta olit vaan tässä unohtanut :) Jalkameikkipostaus oli aika kreisi ja video, varsinkin siinä kohtaa kun levitti sen tumman mömmön jaloille ei kyllä näyttänyt siltä että se nätisti blendautuisi mutta niinhän siinä kävi, just johonkin juhliin voisi pientä jalkatuunausta kyllä harkita itsekin! Hyvin olit noi tuotteet kaivanut netin syövereistä. -Elli

Erika kirjoitti...

Voi vitsi kiitos!!! Ei tullut kyllä todellakaan tollanen mieleen. Tai siis en oo koskaan kuullut tollasesta. Kiitos kun huomautit! Muutan nuo heti kun pääsen kotiin, nyt en saa tekstiä muokattua :/ toivottavasti voittajat ei nyt mun takia ala saada mitään roskapostia..