tiistai 12. kesäkuuta 2012

Paul Mitchell Super Skinny Serum

Nyt on kuulkaas semmonen tuote et oksat pois! Kyseessä on nimittäin mun uusi "ilman tätä en enää elä" -tuote; Paul Mitchellin Super Skinny Serum. Sain tämän Miraculokselta ja olen aivan äimänä sen tehokkuudesta! Nyt siis korvat hörölle kaikki te pörröisyydestä ja karheudesta kärsivät neitoset, ja miksei miekkosetkin ;)


Super Skinny Serum on siis lämpösuojan sisältävä kevytrakenteinen seerumi, jota levitetään pyyhekuiviin hiuksiin lähinnä latvoihin. Oikein annosteltuna se jättää hiukset sileiksi ja ilmaviksi, eikä yhtään kököiksi ja se tekee hiuksista tosi kiiltävät ja latvat näyttävät yhtäkkiä superterveiltä! Itse rakastankin tässä tuotteessa juuri sitä, että se antaa ilmavuuden tuntua. Mainitsin tuotteesta kampaajaystävälleni Samulle ja hänkin oli jo ehtinyt ihastumaan tähän :) Kuulemma tämä on myös monien stylistien suosiossa. Suosittelen potenssiin 100!

Ajattelin ottaa hiuksistani ennen-jälkeen-kuvia, mutta koska olen käyttänyt tuotetta jo jonkin aikaa, en saa hiuksistani enää sellaisia räjähtäneen näköisiä, jollaiset ne oli ennen tätä! :D Testasinkin tätä sitten siskoni kärvähtäneisiin ja elottomiin pullasutihiuksiin, ja kuvat ovat siis ennen tuotteen käyttöä ja yhden käyttökerran jälkeen. Muutos oli kyllä sikanopeasti havaittavissa, huh huh!

Hintaa tällä on Sokoksen verkkokaupassa 38,00 €, mikä on mun mittapuulla aika paljon yhdestä hiustuotepullosta, mutta nyt kun tiedän että tämä todella toimii, aion ostaa tätä jatkossakin vaikka se maksaisi mitä ;) Plus eläinkokeettomuudesta olen valmis maksamaan ekstraa!

Btw, lukijamäärä Googlen kautta on jo yli 400. Ja tiedättekö mitä se tarkoittaa? No arvontaa, jee! Alankin heti töistä päästyäni järkkäilemään sitä. Kiitos kaikille lukijoille ja tukijoille! Kiva, että jaksatte lukea blogiani ja kommentoida postauksia. Tätäkin saa kommentoida :)

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vau, aion kyllä kokeilla hinnasta viis, kun näyttää toimivan noin hyvin! :) onko sulla muuten tatuointi ?

mira kirjoitti...

oi toi vaikuttaa oikeesti toimivalta tuotteelta. ehkä maltan sijoittaa kyseiseen tuotteeseten ja saan omatkin pörrölatvat kuriin :D

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuuko hiukset rasvaisilta tuon käytön jälkeen? Tiheneekö hiustenpesu? Hieman ehkä näyttää siltä, sillä minulla on myös luonnonkiharaa ja tiedän kokemukset jostain vastaavasta.. :)
-liir

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, tulis kyllä kanssa mun pullasutihiuksille tarpeeseen mutta 38e on opiskelijalle ihan liian kova hinta!
Taidan tyytyä gliss daily oil elixiriin, hinta n.7e ja ajaa asiansa ok ;)
t. pullA

Hanski kirjoitti...

oi ei ku näyttää hyvältä! miatä tuota saa ostettua?? muuta ku sokoksen verkkokaupasta? :)

Anonyymi kirjoitti...

Löysin ihan hetki sitten blogisi, ja tästä tulikin ensimmäinen kauneus/meikkiblogi jota seuraan bloglovinissa. Pikkasen laitto naurattaan tuo, kuinka "nätisti" kuvailet siskosi hiuksia ;) Täälläkin on viime kampaajakäynnistä sen verran aikaa, että pullasutimainen voisi hyvinkin kuvata latvojen tilannetta... -Elli

Anonyymi kirjoitti...

Houkuttelevaa! Voiko tätä siis käyttää niin, että laittaa toista muotoilutuotetta ja tätä sitten lisäksi latvoihin ennen föönaamista? Ehkä tyhmä kysymys.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Sokoksella on aina keväisin ainakin hiusten hyvinvointiviikot, sieltä ostin vuosi sitten ekan pulloni -40% hinnalla ja tänä keväänä ostin toisen kun ensimmäinen oli lopussa. Se on siis kestänyt yli vuoden, vaikka käytän lähes päivittäin! Ihan loistotuote :) Katselin myös että ainakin lookfantastic.com sivustolta saa tilattua vähän halvemmalla tuota.

-Essi

Kissis kirjoitti...

No siis mitään hiusjuttuja nyt ainakaan kannata ostaa mistään helkkarin Sokoksen verkkokaupasta, ARGGGH, vaan Enklannista!!! Nettikauppoihin mars mars ja hinnoista tipahtaa jopa melkeen puolet veke, senkin jälkeen kun ne on kääntäny euroiks. ;)

Saara kirjoitti...

ei htisi vaikuttqaa kyllä super hyväktä! Pakko varmaan mennä ettimään jostain nettikaupoista jos sais vähän halavemmalla!(:

Unknown kirjoitti...

AAAAA toi olis nii mulle! Mulla on tosi paksut,pitkät ja karheet ja karvaset hiukset ja joudun käyttää miljoona eri ainetta et niist tulis sileet ja suorat !! mistä voin ostaa tota?:o

Anonyymi kirjoitti...

Täytyykö lukea Googlen kautta, että voi osallistua arvontaan?
Toivottavasti EI!
Kyseinen vaatimus on nimittäin pilannut monta hyvää arvontaa ja blogia.
Tiedätkö, että olisiko tuon tapaista tuotetta vähän halvemmalla hinnalla?

Anonyymi kirjoitti...

Porissa Isokarhun Fanlett myymälästä tota saa hintaan 26 euroa! T. Juuri kävin ostamassa

PARAS TUOTE IKINÄ! :)

Fantome kirjoitti...

Mutta siis tuotehan on käytännössä pelkkiä silareita: Dimethiconol, Trimethylsiloxyamodimethicone, amodimethicone. Ja cyclomethicone heti ekana. :D Tottakai se tekee vaikka heinästä kiiltäväpintaisen, kuten myös kylppärin lattiasta.

Ei, en ole silikonivastainen hiustuotteissa. Mielestäni pelkkien silikonien tehoon perustuvasta tuotteesta on kuitenkin suorastaan naurettavaa maksaa suuria summia. Marketti on halpoja silarijuttuja täynnä, tässä asiassa ei kallis ole sen parempaa. Suihketta noista voi tehdä itse, suihkupulloja jää ainakin mulla paljon varastoon. :)

Mutta mikäs siinä tietty, jos haluaa maksaa vaikkapa kauniista pullosta yms. Kukin tavallaan.

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Niin no eipä niitä rikkinäisiä latvoja ole mitenkään muuten mahdollista saada sileäksi kuin silikoneilla. Ja mitä niillä on väliä kun ainetta laitetaan vaan latvoihin. Ihan käsistä on lähtenyt ihmisten silikonikammo! Ja marketista tosiaan saa halvempia (en kyllä todellakaan oo törmännyt mihinkään näin hyvään), mutta tässä mä olenkin tosiaan valmis maksamaan ainakin siitä eläinkokeettomuudesta ja muutenkin eläinystävällisyydestä.

Fantome kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Käytän tosiaan itsekin silareihin pohjaavia tuotteita,ei siinä mitään. :) Itseasiassa tuo eläinkokeettomus on mielestäni jopa erittäin hyvä perustelu tuotteen korkealle hinnalle, ymmärrän sen täysin. Tähän mennessä en ole kuullut ainuttakaan hyvää perustelua, onneksi sellainen tuli nyt.

Halpoja vaihtoehtoja "moraalittomille eläintenrääkkääjille" kaipaaville voin suositella silikonipohjaista liukuvoidetta. Joo, sitä samaa kuin intiimikäyttöön, INCI:ssä ei ole radikaalia eroa ja litrahinta parhaimmillaan eri sfääreissä.

Ola kirjoitti...

Heei pakko tulla toteamaan, että mitchellin silkkitipat ovat todellakin hintansa väärtiä tavaraa! Sain putelin joululahjaksi puolitoistavuotta sitten ja yhä on puolen pulloa jäljellä, vaikka lähes joka toinen päivä käytössä on ollut siitä saakka:D Eli on todella RIITTOISAA tavaraa;) Ilolla suosittelen! Ilolla suosittelen myös Samua;D

Aija // Mini Me kirjoitti...

Itse tilaan kaikki hiustuotteet lookfantastic.comista ja tuolla tuo sama pullo näyttäisi maksavan n. 13 puntaa ja postarit ovat ilmaiset - suosittelen sieltä siis tilailemaan! Sulla on muuten ihan mahtava blogi!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hinta ei periaatteessa ole paljon, koska mulla yks pullo kestää yli vuoden.

Mirre kirjoitti...

Mulla on itselläkin tuota ja todellakin toimii. Luonnonkiharoille aivan ihanteellinen tuote ja tuoksuukin tosi hyvälle :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka.
Hiuksista noihin kynsiin. Kivat noi mintut kynnenkärjet. Missä ne on tehty, mitä kynsistudioo suosittelet?

Tytti kirjoitti...

Toi seerumi on kyl ihan huippu. Oon käyttäny pidennystukan selvittämiseen yli 5 vuotta ja testaillu paljon muita, mut ei oo mitään sen voittanutta!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Nonni! Se on siis pakko olla oikeesti hyvää kun ammattilainenkin siitä tykkää ;)

Ani kirjoitti...

Vau! Tätä pitääkin kokeilla heti.

Marja ★彡 kirjoitti...

Oi vitsi! Harmiku on niin hintava, mutta pitää kyllä kokeilla kun rahatilanne sallii! :o

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin olen tuon putelin ostanut jo kauan ennenkuin bongasin sen täältä blogista. Onko tuossa kuvassa noi hiukset vielä suoristettu raudalla, seerumin lisäämisen jälkeen? Omasta tukastani ei nimittäin noin sileää pelkällä aineella ja föönillä saa

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Ei ole suoristettu raudalla :) Siskoni hiukset saattavat sitten vain olla niin erilaista matskua kuin sun, että aine vaikuttaa eri tavalla.