torstai 7. kesäkuuta 2012

Mavala Delicious Color's

Mavalan uutuussarja Delicious Color's tuli markkinoille juuri sopivasti, kun pastellibuumi on kovimmillaan. Ja meikähän tykkää näistä halvemmista lakoista ja aion ostaa koko värikirjon, jos vain mahdollista :) Mun kynsissä alla Mavalan valkoista lakkaa ja tuo ihana banaaninkeltainen sävy on nimeltään Lemon Cream.


13 kommenttia:

Säde kirjoitti...

Nam, mitkä kynnet! :)

http://guabk.blogspot.fi/

Eveliina kirjoitti...

ihania sävyjä! :)

Laura kirjoitti...

Mulla on ollut aiemmin vaaleiden lakkojen kanssa ongelmana se, että ne ei oo levittyny tasaisesti kynnelle. Valkoinen lakka alla varmaan auttaisi tähän ongelmaan? Onko sulla kuinka monta kerrosta lakkaa tossa niinku ylipäätään? Pelkät värit, kerros valkoista ja kaksi keltaista, vai lisäksi myös alus- ja päällyslakka?

Noora kirjoitti...

Toihan olikin hyvä idea, valkoinen lakka alle. Itellä on tota samaa Lemon Creamia ja myös Fresh Melonia. Ne kyllä vaatii ainakin kaks ellei kolme kerrosta, jotta näyttää tasaiselta ja hyvältä! Se valkoinen kerros alla vois auttaa. Montako kerrosta sulla on tuossa kuvassa? Tykkään kyllä kaikista väreistä, ihanat!

Anonyymi kirjoitti...

Heips! tokmannilta ja robbarista saa ihania KONE HELSINGIN kynsilakkoja 1,99€ ja ovat todella kestäviä :)

♥Milla kirjoitti...

En oo varma oonko jo kysynyt, mutta miten ihmeessä oot saanut tän kaiken lukijamäärän itselles?:) , olisin niin kovin innokas bloggaaja mutta motivaatio laskee kun tuntuu, ettei kukaan mun blogia lue.

http://dreams-milla.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Nuo lakat on kyllä niin herkkuja. Itellä on jo kaikki. Nuilla on kiva leikitellä. Lapsetki tykkää paljon töissä. Innoissaan aina tullee kattomaan että mikä vöri tai mitkä värit nyt on kynsissä. Omia lemppareita on kyllä vaaleenpunanen, vihree ja tuo keltanen!! Niin herkkuja. Jäätelövärejä niinku lapset sannoo :DD -Niina

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Öööää kuinkakohan monta kerrosta mulla tässä oli.. tais olla yksi kerros valkoista ja kaksi keltaista, mutta siitä tuli jotenkin niin paksu, että kynsilakka alkoi lähteä oikein isoina liuskoina parin päivän päästä lakkauksesta :D Seuraavalla kerralla laitoin yhden valkoisen ja yhden keltaisen. Se oli aika passeli! Vaaleiden värien kanssa on hyvä käyttää valkoista alla, jolloin väri tulee paremmin esille :)

Jennis kirjoitti...

Heippa!
Pakko tulla sanomaan että sulla on aivan ihana blogi! Oon saanut täältä paljon kivoja ideoita hiuksiin ja meikkeihin, ja ohjeetkin on aina tosi selkeät. Kiitos siis sinulle! :)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Jee no kiva että tykkäät :))

Anna-Maria K kirjoitti...

Keltaista kynsilakkaa, kuinka söpön sävyinen!

Ellu kirjoitti...

Tosi nätin värisiä kyllä kaikki nuo Mavalan kesälakat. En vaan ehkä ite viitti ostaa, kun oon aiemmin usein todennut Mavalan kynsilakkojen olevan vähän huonolaatuisia.. :/

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Höh, musta ne on ihan hyviä :)