sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Lempiblogien esittelyä

Nykyään tosi tylsiä päiviä on aika vähän, varsinkin näin ennen joulua kun kaikki kouluhommat pitäisi hoitaa loppuun ennen vuoden vaihdetta ja jouluhössötyskin vie oman aikansa.

Vapaa-ajalla yritän mahdollisimman hyvin rentoutua ja saada nää stressihormonipiikit laskemaan. Sillon katson poikaystävän kanssa leffoja ja nukun ja nukun ja nukun ja selailen tietty blogeja! Lempiblogini vaihtelevat koko ajan riippuen siitä, onko päällä sisustusinnostus vai joku tukkainspiraatio, mutta tässä muutamia kestosuosikkeja.


Beat. on helsinkiläinen kauneusalan liike, jonka oma blogi Beatissa on totisesti selailun arvoinen! Hienoja kuvia ja ihania kampauksia ja hiustenvärjäyksiä :) Ehkäpä joku päivä panostan ja lähden värjäämään hiukseni Helsinkiin..


Ihanan Saaran blogi! Hyviä meikkaus- ja kampausvinkkejä :) Ps. voisinko saada Anna Abreun hiukset?


Tätä blogia tuskinpa tarvitsee kauheesti esitellä, on se sen verran suosittu :) Mulla on vain tosi harvoja muotiblogeja, joita jaksan seurata tai joiden pitäjien tyylistä oikeesti pidän, mutta tässä siis yksi.


Hyviä sisustusblogeja on myös tosi vaikea löytää, mutta tässä yksi ihan kiva :) Joskus myös Sisustusblogi kelepaa!


Ah, rakastan tällaisia  pelkkiä kuvia sisältäviä blogeja, joita voi vain surffata läpi ajattelematta mitään ja joista voi tallennella koneelle kauniita ja inspiroivia kuvia, esim. meikki- ja sisustuskuvia (lue: mun kovalevyn täyttää kuvat, joita en luultavasti koskaan tarvitse missään). Tässä sellaisia tulee vielä pari lisää:


 the girl next dior
so pretty it hurts

Noh, näitähän voisi tähän listata miljoonia, mutta tästä postauksesta tulis sit ihan massiivinen. Ainiin, yksi meinas jäädä puuttumaan! Kyllähän oma sisko tälle listalle kuuluu ehottomasti! :)Oisko kellään suositella mulle jotain sisustus- tai kauneusblogia?

7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Olipa kiva löytää sun blogi tuolta blogilistalta :) Taidanpa jäädä lukemaan kun tuntuu että harvoin löytää kiinnostavia "meikkifriikkien" blogeja :)

Erika kirjoitti...

Heh, no oon totisesti meikkifriikki :D Kiva juttu, että tykkäät! Jää ihmeessä seurailemaan :)

Martina kirjoitti...

Karkkipäivä, Sonnela, Killer Colours, Charming Nails, Lazy Dynamite, HiiLen - Skönhetsbloggen, Sensaisti, Revolutionary Red yms yms.. Tässä muutamia suosikkejani :) En jaksanut linkittää, joten eikun Google laulamaan! Niin ja oma tietysti: Wind It Up http://winditupblog.blogspot.com/

Erika kirjoitti...

Oo! No siinä tuli kunnon lista. Pari vaikutti aika mielenkiintosilta, myös sun :) Taitaakin mennä koko tää ilta noita selaillessa :D Kiitos miljoonasti!

-Erika

Anonyymi kirjoitti...

mungolife ja too fast for love!!

Anonyymi kirjoitti...

http://jangsara.blogspot.com/ suomalaisen meikkiblogi englanniksi ja http://lazydynamitee.blogspot.com/ on mun suosikkeja!

Erika kirjoitti...

Kiitos kiitos! Noita molempia selailenkin silloin tällöin :) Lisää vaan vinkkejä tulemaan!