torstai 15. joulukuuta 2011

En osaa käyttää huulipunia..

Mä ostin huulipunan! Siis minä, Erika Naakka, ostin hyvänen aika huulipunan! Ellei jokainen jo ymmärtänyt, tää on siis todella harvinaista :D Mut tässä hei tulee todisteet:

GOSH, Velvet Touch Lipstick, 145 Shocking Coral
Siskolta lainattu Clarins Gloss Appeal -huulikiilto. Sävystä ei hajua.

Höhöö oon kuppasen näkönen :D

<3
Hmm.. En vielä oo muodostanut mielipidettä tosta. Purkissa se näyttää niiiiin ihanan väriseltä, että tekis mieli syödä mut huulissa se saa mun hampaat lähinnä näyttää keltaselta :/ Ens kerralla taidan metsästää jonkun fuksian sävyisen.. Sellaisen, jolla Saara maalaili Anna Abreun huulia jokunen tovi sitten. Eiks violettiin taittavat sävyt saa hampaatkin näyttämään valkoisemmilta, vai miten se nyt meni?

4 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Haha, täällähän on samaa teemaa kun mullakin on ollut :D

http://maijus.blogspot.com/2011/11/rohkeana-huulipunan-kanssa.html

Jään mielenkiinnolla seurailemaan blogiasi!

Erika kirjoitti...

Hah no näköjään! Pitäis nyt vaan oikeesti totutella runsaan värisiin huulipuniin ku ne on niin kovasti pinnalla :)

Kiva juttu, jää ihmeessä! :)

J'Ca kirjoitti...

Hei! Iltalehden kautta eksyin blogiisi, nyt sitten olenkin lueskellut ihan innoissani. :D Itselleni tuli mieleen, että violettiin vivahtavat punat saisivat hampaat näyttämään vielä keltaisemmilta, vastavärejä kun ovat. Suoraan hampaisiin käytettynä toki neutraloisi kuten hopeashampookin hiusten keltaisuutta. :D Mutta tiedä tuota. Tuli vain mieleeni. :)

Erika kirjoitti...

No kiva että eksyit! :) Joo mä mietin tota ihan samaa! Mut sit luin monesta paikasta et violettiin vivahtavat punat saa hampaat näyttämään valkoisemmalta, niin järkeenkäymättömältä kun se kuulostaakin. Sama kun siniset vaatteet saa vaaleat hiuksen näyttämään keltaisemmilta. Ei ymmärrä! Pitää varmaan joskus vertailla kunnolla :)