torstai 22. joulukuuta 2011

Four Reasons voittaa jälleen!

Olen hopeashampoiden suurkuluttaja ja olen testaillut monia tuotteita. Käytin tosi kauan tota L'Oréalin shampoota, kunnes kuulin ystävältä tästä Four Reasonin vastaavasta tuotteesta. Vaikuttaa ainakin näin ensipesulla yhtä hyvältä kamalta, tän vaan saa puolet halvemmalla!


Four Reasonilla on muitakin vaaleille hiuksille tarkoitettuja tuotteita, esimerkiksi hiuksiin suihkutettava hoitava hopeasuihke, joka rakennepaikkaa ja selvittää hiuksia. Sitä aion koittaa seuraavaksi.Nyt toivotan rauhallista joulua kaikille! Kuullaan taas joulun jälkeen :)

12 kommenttia:

Eedla kirjoitti...

Kivaa ja rentouttavaa joulua sullekkin Erika! :) Munkin hankkimista joulupaketeista löytyy Four Reasonin hiusjuttuja, joten toivotaan että saavat yhtä iloisen reaktion aikaan lahjan saajassa kuin sussakin näitä testaillessa :)

Erika kirjoitti...

Kiitos kiitos :) Voi, toi olis kyllä täydellinen lahja, joku Four Reasons -paketti! Mä oon nyt täys fani! :D

Martina kirjoitti...

Mä kampaajana ja ystäväni tuhkablondina ollaan todettu, että molempien mielestä tuo Four Reasonsin hopeashampoo on kauhean mieto. Ystäväni käytti ennen vakkaristi Bonacuren silveriä ja kun vertailin sitä FR:iin, on ero selvä - Bonacure on paljon pigmenttisempää.

Mutta sitten taas tuo FR:n Silver Mist - suihke on ihan huippu :)

Erika kirjoitti...

Aa, no mä en oo käyttänyt sitä ku pari kertaa ja huomasin kyllä, että kämmenellä se näyttää ainakin vähän "laimeammalta". Mut kokeilen käyttää sitä nyt pari kertaa, katsotaan onko mitään apua. Mut musta toi Lorealin on vaan sika kallis.

Joo mäkin käytin joskus Bonacurea, mitäköhän se maksaa?

Martina kirjoitti...

Bonacure taitaa olla jossain 12 euron kieppeillä, mitä viimeksi olen sitä myynyt. Semmonen aika keskihintainen :) Kyllä mä ainakin mielelläni maksan 4-5 euroa enemmän jos saan huomattavasti pigmenttisemmän tuotteen :) Mutta tuo Lorkku rupeen meneen jo vähän budjetin yläkanttiin..

Roosa kirjoitti...

Hyvää joulua ! Itekki tykkäilen tosta ylemmästä hopeashampoosta. ;)

http://baniina.blogspot.com/2011/12/jouluaatto.html#comment-form

Erika kirjoitti...

Kiitti Martina! Ja nyt mä muistin miks en käytä enää Bonacurea. Kampaaja-ystäväni haukkui sen merkin joskus pystyyn, enkä sen jälkeen oo ostanut :D Eli ei pohjautunut mihinkään empiiriseen tietoon toi homma. Joku pullo sitä taitaa vielä kaapista löytyä, pitää siis tehdä kunnon vertailu :)

GlamorousGirl kirjoitti...

Amazing! Merry Christmas!

http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

Teemu kirjoitti...

Mun mielestä toi Four Reasonsin hopeashampoo on aika kuraa. Tosi mieto, ihan hyvä jokapäiväshampoo, mutta ei se kyllä mitään keltaisuutta poista, toisin kuin tuo L'Oreal, joka on paljon tyjympää tavaraa.

Mulla on nyt testauksessa Ice Cream (outo nimi) merkin 'no-yellow' hopeashampoo, joka on tosi hyvää. Poistaa keltaisuuden tosi hyvin.

Paras Four Reasons tuote on edelleen ehdottomasti Silver Mist -suihke!

Erika kirjoitti...

Joo no mä dorka jätin ton shampoon Turkkuseen, eli en oo kokeillut sitä ku pari kertaa.

Mut mä niin meen heti huomenna ostaa tota Silver Mistiä! Vitsi ku en ostanut viime kerralla. Ja Ice Creamia saa varmaan vaan jostain kampaamoista?

Riikka kirjoitti...

Hei hyvänen aika paras hopeashampoo on Keune! Lantraan sitä joskus myös ihan normishampoon kanssa jos on pelkoa, että koko tukka heittäytyy violetiksi.

Mutta sitä ei kannata laittaa silmiin. Been there, done that. Tekee oudoksestaan kipeää.

Ja mikä oikein mukava blogituttavuus tämä nude olikaan!

Erika kirjoitti...

No kiva, että tykkäät! :) Aaa vai Keune.. Sitä vois kyllä joskus kokeilla ku käytin niiden shampoita joskus kauan sitten. Kiitti vinkistä!