perjantai 2. joulukuuta 2011

Kulmat kondikseen!

Huh huh, nyt on palattu Itämeren saastevesiltä ehjin nahoin ja arki saa taas jatkua.

Elikkä tän postauksen aiheena olisi ne jutut, joihin katse ensimmäisenä kasvoissa kohdistuu eli kulmakarvat. Nyt siis sakset ja pinsetit (ja kulmakarvaväri, jos sellaisen omistaisin) käteen ja hommiin!


Aluksi harjaa kulmakarvoja ylöspäin harjalla ja leikkaa vähän karvojen päitä pois. Trimmaile vain niitä karvoja, jotka harjauksen jälkeen tulevat kulmien muodon yli.

Sitten vaan nypi, nypi ja nypi. Poista hajakarvat kulmien ylä- ja alapuolelta. Muista myös, että karvat leviävät myös ohimoille päin, käännä siis kunnolla päätä!

Kulmien muoto tulisi (jonkun keksimien sääntöjen mukaan) siis olla suurinpiirtein  tällainen:


Kulmien alkamiskohta määritellään niin, että sivellin tai vaikkapa kynä asetetaan nenänpieleen ja silmän sisänurkan kautta kulmiin. Paikka, jossa sivellin kohtaa kulmakarvat, on alkamiskohta.


Kulmakarvojen taitekohta löytyy asettamalla sivellin nenästä kulmiin tähän tapaan. Kohta on siis linjassa iiriksen kanssa.


Kulmien loppukohta on paikassa, jossa silmän ulkonurkan kautta kulkeva sivellin kohtaa kulmakarvat.


 Ja lopuksi kulmakarvat muotoillaan kynien, luomivärien ja geelien avulla. Itse käytän tässä IsaDoran luomiväripalettia, Lumenen kulmakarvageeliä ja -kynää ja hommaan tarvitaan ehdottomasti myös viistoksi muotoiltu sivellin! 


Kulmakarvojeni väri ja muoto vaihtelee päivittäin, riippuen ehostukseen käytettävästä ajasta ja viitseliäisyydestäni :D

Onko kellään muuten kokemusta sellaisista aineista, joiden väitetään tuuhentavan kulmakarvoja parin viikon käytön jälkeen? Täällä olis tarvetta.. Tuskinpa ikinä tuun saamaan näin ihania ja tuuheita kulmia:

Miranda Kerr

6 kommenttia:

Eedla kirjoitti...

Sun kulmat sentään saa muuotoiltua ja erottuu päästä, toisin ku mulla on niin vaaleet ja säälittävät kulmakarvat ettei niillä tee mitään :D

Erika kirjoitti...

No tohon ongelmaanhan on vaikka mitä kikkoja! :) Sitä paitsi vaaleetki kulmat on sika siistit, itsekin joskus mietin, et oisin vaalentanut omat kulmani mut en sit saanut aikaseks.

Eedla kirjoitti...

Aijaa :) Ootko ite värjäilly kulmias kestoväreillä? Mä oon ihan varma et jos yrittäisin ni tulis aivan hirveet :D

Erika kirjoitti...

Joo oon mä tummemmaksi värjännyt, mutten koskaan vaalentanut. Ei se oo vaikeeta, kunhan ei anna värin olla liian kauaa! Antaa sen olla aluks vaikka ihan pari minsaa, ni ei varmasti mee liian tummaksi :) Mut jos ei ite uskalla, ni voihan kampaaja tehdä sen!

Ire kirjoitti...

Ooh mäki haluun tuuhentavaa kulmakarva-ainetta!

Eedla kirjoitti...

Okei, kiitti vinkeistä! Ehkä uskallan koittaa ite :-)