torstai 2. elokuuta 2012

Ihmeharja: Tangle Teezer

Itselläni on moneen kertaan blondatut pullasutikutrit ja olen jo kauan käyttänyt luonnonharjaa, mutta sillä ei pahimpia takkuja saa ikinä selväksi. Onneksi sain avukseni jo kovaan maineeseen nousseen ihmeharjan, Tangle Teezerin. Olen nyt kuluttanut aika paljon aikaa tuon härpäkkeen tutkimiseen, mutten silti pysty ymmärtämään miten ihmeessä tämä on niin hyvä. Piikit vaikuttavat liian lyhyiltä ja hennoilta takkutukkani selvittämiseen, mutta jollain keinolla se tekee sen muutamalla vedolla ja vieläpä silloin, kun hiukset ovat kosteat! Olen todella ällistynyt. Miten tää ei voi katkoa ja venyttää edes märkiä hiuksia?!
Jätetään analysointi ja ihmettely sikseen ja annetaan harjan tehdä tehtävänsä, eli selvittää hiukset katkomatta tai repimättä niitä yhtään. Tangle Teezerillä voi harjata siis myös märkiä hiuksia ja esimerkiksi hoitoaineen levitykseen suihkussa tämä on mmmmainio! Niin ja nyt kaikki seborrooisesta ihottumasta kärsivät kuulolle: TT hieroo ihanasti päänahkaa ja omalle ihottumapäälleni tämä ainakin teki kutaa. Harja sopii hyvin myös pidennyshiuksille sekä vaurioituneiden hiusten hoitoon.

Harja on saatavina ainakin parturikampaamoista ja voihan sen tilata netistäkin, esim. täältä: lookfantastic.com. Suomessa suositushinta on n. 14,90 euroa. Takkutukille ja hentohiuksisille se on joka ikisen pennin arvoinen! Hei ja plussaa vielä siitä, että tää painaa ehkä gramman ja on sopivan pienikin mukana kannettavaksi :) Suosittelen kokeilemaan.

32 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Yhdyn tähän! Tuo harja on vaan kerrassaan uskomaton. :)

Miia kirjoitti...

Super harja! On helppoa myös tupeerata ja silottaa hiuksen pinta. Ja tietysti pinkki:)

Säde kirjoitti...

Toi kuulostaa tosi näppärältä! Itse en kyllä tarvitse, koska mä oon niitä joilla on luonnostaan sileä ja paksu hius, eikä sen kummempia ongelmia... Mutta hyvä keksintö anyways!

xx
http://guabk.blogspot.fi/

Saija Sasetar kirjoitti...

Oon miettiny tätä synteettisten peruukkieni harjaksi, on kuulemma hyvä.

En kyllä varmaankaan omalle tukalle tätä ostaisi, sillä olen sen verran skeptinen, että se pureutuisi omaan tukkaan ylipäänsä. En käytä luonnonharjoja, pehmeäpiikkisiä tai mitään sellaisia, sillä minulla pitää olla harja, missä piikit menevät tukan läpi, eivätkä harjaa vain pintaa. Jos jollain tämän satun näkemään, niin voisin silti kokeilla. :)

Taija kirjoitti...

Mulla on kans Tangle Teezer vakituisessa käytössä enkä tajua, miten oon tullut toimeen ennen sitä :D Enää hiustenpesu ja sen jälkeinen hiusten selvitys ei aiheuta mulle tuskanhikeä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootko itse ikinä tilannut lookfantastic.comista? Ja tiedätkö mistä maasta tuotteet tulee??:)))

Anonyymi kirjoitti...

Helpoiten takkutukan saa pois leikkaamalla ;D Pitää suositella tätä kaverilleni jolla on tukka aina tuhannen solmussa! Thanks!

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuolta nettikaupasta turvallista tilata tuotteita ? :) itse olen vähän varovainen ulkomaalaisten nettikauppojen suhteen

Anonyymi kirjoitti...

mä katoin joskus Brittien Leijonien luolaa (se tv sarja jossa ihmiset yrittää saada rahoitusta tuotteelleen) ja siinä oli just tuo harja!! :DD ja tiettyhän se rahoituksen sai ja on nyt tosi kuuluisa ;)

Irene kirjoitti...

_pakko saada_

anskusiili kirjoitti...

Ostin Tangle Teezerin kanssa alkukesästä enkä ole muita harjoja sen koommin käyttänyt! Minulla on takkuuntuvat, luonnonkiharta hiukset, enkä voi käsittää itsekään sitä, miten noin lyhyet piikit pureutuvat tähän tukkaan. Kannattaa tosiaan kokeilla myös tupeeraukseen, aivan loistava!

Hantta kirjoitti...

Paras harja, mitä tiedän! :) Kovassa käytössä joka päivä.

Tuo on muuten todella hyvä harja myös koirille. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oon käyttäny Tangle Teezeriä jo vuosia ja se on todellakin kultaa! Hiukset tuntuvat vahvistuneen ja venyvanuhiukset poissa, kun niitä ei tartte repiä tavallisilla harjoilla.

Törmäsin äsken tähän:

http://www.feelunique.com/p/Michel-Mercier-Detangling-Hair-Brush-for-Fine-Hair-Pink?q=tangle%20teezer

Muotoilu kiinnostaa, mahtaisko toimia?

-Suvi

Anonyymi kirjoitti...

HANI ps. http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1046966/Dragons-Den-reject-laugh-hair-Tangle-Teezer-stocked-Boots.html

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Hui, onpa tullut paljon kommentteja! Ilmeisesti moni muukin on tykästynyt tähän :)

Lookfantastic.com on oikein luotettava paikka, mä oon tilannut ainakin ihan ongelmitta sieltä. Ja Briteistä ne mun ymmärtääkseni tulee :) Toinen paikka on Beautybay.com, mistä myös olen tilaillut, mut en tie saako näitä sieltä. Molemmissa homma hoituu ja paketti tulee perille tosi nopsaa!

Suvi, vaikuttaa mielenkiintostelta ja on se näköjään jonku awardsinkin voittanut, eli ei voi ihan huono olla :) Kokeilemaan vaan!

Hah, hei hauska juttu toi Leijonan luola!

M kirjoitti...

Koukussa tuohon :) Niin loistava!

Hanilodesign kirjoitti...

Kuulin tuosta harjasta ehkä joskus 2 vuotta sitten ja nyt se on jotenkin uudestaan tullut pinnalle. En ole ikinä päässyt kokeilemaan, mutta vissiin se on niin hyvä kuin kehutaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Haluaa kokeilla! Mullehetinyt :D

Anonyymi kirjoitti...

Viittitkö vielä Erika sanoa että paljonko ne postikulut maksaa jos tilaa sieltä lookfantastic.comista??:)

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Postikulut ovat ilmaiset, niinkuin siellä lukee etusivulla :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä näitä saa suomesta ostettua? muualta kuin kampaamotukuista/kampaamoista?

Anonyymi kirjoitti...

toi vois olla kyllä mainio harja jos kerran päänahan hierontaan oiva! oma harja vaan katkoo hiuksia samalla kun sillä yrittää hieroa hiuspohjaa..joka kärsii juurinkin seborreasta :( inhoon :(
-tiippa

Anna-Maria K kirjoitti...

Ihan lemppariharja! Mulla menossa jo kolmas :) Jopa mun mies ei lähde mihinkään ilman tuollaista :D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava tuote myös äiti-näkökulmasta. Lapset eivät enää tämän tulon jälkeen ole valittaneet, että harjaaminen sattuu. Puree myös näppärästi Barbien ja MyLittlePonyjen takkuuntuneisiin karvoihin:D

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

Hehe hei mahtavaa! :D

Anonyymi kirjoitti...

Et vastannut mun kysymykseen:

"mistä näitä saa suomesta ostettua? muualta kuin kampaamotukuista/kampaamoista?" :(

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

en osaa vastata siihen :/

Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut hyviä ja huonoja kokemuksia tosta lookfantastic.comista ja en tiedä uskaltaako tilata?:o

Anonyymi kirjoitti...

Tangle Teezer ei saanut Leijonan Luolassa sijoittajia puolelleen vaan se tyrmättiin täysin. Presentaatio oli aika huonokin vielä. Myöhemmin esitettiin jakso jossa näytettiin osia esittelystä ja siinä kerrottiin että vasta ohjelman jälkeen oli löytänyt ohjelman ulkopuolisen sijoittajan ja homma lähti käyntiin. Hyvä niin. Oma tangle teezer on aarre!

Erika // Nude-blogi kirjoitti...

mulla on ainakin vain hyviä kokemuksia lookfantasticista! oikeastaan mulla ei ole yhtäkään huonoa kokemusta yhdestäkään nettikaupasta..

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti hyvä onni olisi myös omalla puolella jos päättää tilata netistä!:)

Elina kirjoitti...

Oii, pakko saada tollanen! Toivottavasti selvittää mun pehkonkin hyvin :)